Som fodbolddommer forsøger Jan Dahl næppe at være i centrum, når han er på banen for at lede fodboldkampene. Men til DBU Jylland Region 2’s årsmøde i Aulum Fritidscenter slap han ikke for at få udelt opmærksomhed fra de 180 fremmødte fodboldledere.

Her blev han nemlig tildelt prisen ”Årets Breddedommer” i Region 2. Prisen får han ikke mindst for sin seriøse og loyale tilgang til dommergerningen.

- Jan har over mange år bevist sin seriøsitet og sit faglige niveau. Samtidig har han vist sin loyalitet over for dommergerningen år efter år ved at rykke op eller ned efter udvalgets ønsker og dommersætningens behov, skriver formand i Midtjyske Fodbolddommer Klub, Anders Vejlstrup.

Jan er en mand, man kan regne med
Områdets dommerpåsætter må sætte stor pris på Jan Dahl, da han har alene i 2019 dømt omkring 80 fodboldkampe. Kniber det med at få en kamp besat, så er det Jan, han kan sætte sin lid til.

- Han er altid klar til at ændre lidt på sin arbejdstid, så fodboldkampe kan blive dømt – også i dagtimerne. Der findes vel næppe en klub i Midtjylland, hvor han ikke er vellidt blandt spillere, ledere og tilskuere.

- Jan er 100 procent koncentreret om alle opgaver, hvad enten det drejer sig om et stævne med U9 Piger eller et oprykningsdrama i Serie 1. Det er med til at skabe respekt, også om andre dommere, fremgår det.

Foruden hæderen modtog Jan Dahl et diplom, blomster og to landskampsbilletter.