Spørgsmålet rumsterer i mange bestyrelseslokaler i de lokale fodboldklubber: "Hvordan dælen får vi endnu flere forældre til at give et nap med til vores mange opgaver?".

Sådan lød spørgsmålet også i Ry Fodbolds bestyrelse, og derfor går de nu nye veje for at få fodboldforældrene ud af busken.

Fra 2020-sæsonen bliver det nemlig pålagt forældrene til medlemmerne, at de simpelthen skal hjælpe til med det frivillige arbejde i fodboldklubben.

Vi har taget en snak med Casper Dalhoff, bestyrelsesmedlem i Ry Fodbold, om, hvad der ligger til grund for denne noget bastante udmelding - og hvordan de rent praktisk vil gennemføre det. 

Det kan du høre i nyeste episode af Klubhuset, DBU Jyllands podcast, som nu er tilgængelig i podcast-universet.

Podcast med breddefodbold i centrum
Denne udsendelse er nummer tre i rækken i Klubhuset. Tidligere har vi beskæftiget os med "De kære fodboldforældre" og "Futsal vs. indendørs fodbold".

Vores podcast udskiller sig fra langt hovedparten af øvrige fodboldpodcasts ved udelukkende at omhandle livet i breddefodbolden.

Håbet med hver eneste podcast er at give dig inspiration, gode råd eller nyttig viden, som du kan tage direkte med hjem i arbejdet med din egen klub.

Du kan altid finde samtlige episoder af Klubhuset på dbujylland.dk/podcast.

Sådan finder du dbu jyllands podcast

Smartphone og tablet:
1. Åbn din podcast-app (fx Podcasts eller Google Podcast).
2. I søgefeltet skriver du ”Klubhuset”.
3. Tryk på DBU Jylland-logoet og vælg det afsnit, du ønsker at høre.

Computer:
1. Gå ind på www.dbujylland.dk/podcast.
2. Vælg den episode, du ønsker at lytte til.