MENU

Sådan tilmelder du hold til Jysk-Fynsk U10/U11/U12-række

Senest den 10. juni skal du tilmelde klubbens hold til det tidligere Golden League, som nu hedder Jysk-Fynsk U10/U11/U12-række. Det er dog ikke alle hold, der behøver lave en aktiv tilmelding.

Sådan tilmelder du hold til Jysk-Fynsk U10/U11/U12-række
Har din klub et U10-, U11- eller U12-hold, som skal spille med i udviklingstilbuddet Jysk-Fynsk U10/U11/U12-række? Herunder kan du få styr på tilmeldingsproceduren. (foto: Henrik Bjerregrav)

AF: Ina Tofterup, DBU Jylland Kommunikation//

Har din klub et dygtigt U10, U11 eller U12-hold, som ikke får den rette matchning i den regionale A-række? 

Så kan det være, at Jysk-Fynsk U10/U11/U12-række er det rigtige turneringstilbud for jer. Bemærk, at turneringen har skiftet navn fra det tidligere Golden League – se mere om ændringerne her.

Nye klubber er meget velkommen til at tilmelde sig, og der er fri tilmelding. Hvis I ønsker at deltage, så skal I have tilmeldt jeres hold senest den 10. juni.

Nuværende U10- og U11-hold overføres automatisk
Mens alle U10-hold samt nye U11- og U12-hold skal tilmelde sig via KlubOffice, så gælder det for de nuværende U10- og U11-hold, at de automatisk bliver overført til efterårets Jysk-Fynsk U10/U11/U12-række.

Derfor skal DBU Jylland også have en aktiv framelding, hvis man alligevel ikke ønsker at deltage.

Alle kommende U10-hold skal dog ikke blot tilmelde holdet i KlubOffice, men også sende en mail til Peter Kristensen fra DBU Jylland på pekr@dbujylland.dk med en angivelse af holdets forventede niveau (altså om holdet skal spille med i Liga 1, 2, 3, 4 eller 5 – se mere om de nye niveaubetegnelser her).*

Nye krav og regler
Vær opmærksom på, at Jysk-Fynsk U10/U11/U12-række samtidig med navneskiftet fra Golden League har fået justeret en række krav og regler. Bl.a. er der indført kvoter for antal spillere, der benyttes i turneringen, ligesom der nu er kvote for aldersfordelingen på de benyttede spillere.

Bliv opdateret på alle ændringerne her.

Obligatorisk uddannelsesdag for nye trænere
For kommende U10-hold (årg. 2010), der søger optagelse i turneringen til et nyt turneringsår, gøres det obligatorisk, at holdets cheftræner deltager i en uddannelsesdag i juni umiddelbart efter tilmeldingsfristen. Her sættes der fokus på udvikling af spillere frem for på resultater, mv., som er hele turneringens grundsten. Uddannelsesdagen tilbydes endvidere til evt. nye trænere på hold i de andre årgange i turneringen.

Uddannelsesdagen afholdes for første gang onsdag den 12. juni kl. 18:30-20:00 i Tilst.

U10-hold skal spille et kval-stævne
For at være mere sikker på U10-holdenes niveau skal de dog også deltage i et kvalstævne, som kan bidrage til at sikre den rette matchning af holdet. 

Hvert kvalstævne får deltagelse af fire hold, der alle mødes indbyrdes i kampe á 2 x 15 minutter. Efter ’kvalstævne-runden’ inddeles holdene på baggrund af resultaterne i puljer. Kvalstævnerne bliver afholdt den 18. august.

Puljerne til den kommende sæson i Jysk-Fynsk U10/U11/U12-række offentliggøres 3. juli, hvorefter kampfordelerne har mulighed for at tilrette datoer, mv. frem til og med 11. juli.

Generelt om Jysk-Fynsk U10/U11/U12-række
Ved tilmelding til Jysk-Fynsk U10/U11/U12-række erklærer man sig samtidig indforstået med, at det er matchningen, der har førsteprioritet – ikke kørselsafstandene. Gennem hyppig ombrydning sikres den sportsligt mest optimale niveaudeling, således alle deltagende hold får bedst mulig matchning oftest muligt.

Alle årgange spiller i puljer á fire hold, der mødes en gang. Efter endt puljespil laves der op- og nedrykning mellem niveauerne, så den rette matchning bibeholdes hele vejen igennem turneringen.

Se mere
Konceptet bag turneringen
Uddannelsesdag for nye trænere
Nye krav og regler til turneringen 2019/20
Datoplan for 2019/20

Log ind