Endnu en gang står en af de første weekender i januar i klubledernes tegn. Fredag den 10. januar lægger DBU Jylland ud med årets nytårskur i Herning Kongrescenter og lørdag er delegeretmødet på programmet.

DBU Jyllands nytårskur er i 2020 lagt i hænderne på FC Midtjyllands administrerende direktør, Claus Steinlein under titlen "Fra Bornholm til Midtjylland". Claus stammer oprindeligt fra solskinsøen Bornholm, men har siden teenageårene haft en vedvarende flirt med Jylland og i særdeleshed det midtjyske.

Over 200 kampe i 1. division og Superligaen tegnede Claus Steinlein sig for i sin aktive spillerkarriere for en række jyske klubber. Siden 2000 har han været chef for FC Midtjyllands fodboldakademi, og fra 2012 har han været ordførende direktør for superligaklubben FC Midtjylland.

Arrangementet starter i Herning Kongrescenter fredag den 10. januar 2020, kl. 19.00 med indlægget fra Claus Steinlein. Der er også mulighed for efterfølgende at stille Claus spørgsmål. Herefter spisning fra kl. 20.30.

Styrk dit netværk i fodboldens verden

En bonus ved nytårskuren er, at du møder masser af ligesindede fra fodboldens verden, så du har mulighed for at debattere den frivilliges hverdagsvilkår eller bare danne netværk med dem, du finder et fællesskab med.

Der er mulighed for at overnatte på Hotel Scandic og dermed være klar til lørdagens delegeretmøde i god tid. Tilmeld online her.

Se meget mere om nytårskuren og delegeretmødet på dbujylland.dk/delegeret