Store Trænertræf: Få bedre resultater på fodboldbanen

Mentaltræning, intelligente spillere og den danske U21-landstræner. Du kan stadig nå at tilmelde dig Store Trænertræf, som foregår fra fredag den 9. november til lørdag den 10. november i Vejen.Tilmeldingsfristen til årets Store Trænertræf nærmer sig med hastige skridt.

Så hvis du er fodboldtræner, og gerne vil et mulehår foran konkurrenten på modsatte kridtstreg, så er det nu, du skal tilmelde dig.

Seneste skud på stammen over oplægsholdere på det populære trænerseminar er den danske U21-landstræner, Niels Frederiksen, samt den sportspsykologiske konsulent Jesper Svarre Rasmussen.

Du kan tilmelde dig lige her.

Fodboldfagligt døgn

Store Trænertræf starter fredag den 9. november om eftermiddagen og slutter et lille døgn senere.

Oplægsholderne favner bredt, og i hvert eneste oplæg vil der være inspirerende synspunkter og konkrete tips at tage med hjem.

Bl.a. fra FC Midtjyllands talentfulde Martin Mark, som er Danmarks yngste A-træner og som vil fortælle om, hvordan man optimerer afslutningsspillet. Du kan også få inspiration fra DBU Taltent-trænerne Niels Lawaetz og Carsten Ravn Nielsen, som henholdsvis vil undervise i, hvordan man kan lære spillerne at løse situationer på banen selv, og træning af individuelle præstationer.

Herudover kan du som nævnt møde U21-landstræner, Niels Frederiksen og den sportspsykologiske konsulent Jesper Svarre Rasmussen, hvor sidstnævnte kan gøre dig klogere på din egen rolle som træner.

Program

Program (med forbehold for ændringer)
Fredag 9/10 Programpunkt Emne Lørdag 10/10 Programpunkt Emne 
Kl. 14.30 Peter Rudbæk Velkomst Kl. 7.00 Morgenmad  
Kl. 14.45  Jesper Rasmussen
Sportspsykologisk konsulent
Din trænerfilosofi
Efter oplægget vil hver træner have en helt klar ide om hvilken trænerfilosofi der ligger bag den enkeltes trænergerning. Med afsæt i egen trænerfilosofi vil trænerne tage stilling til trænerrolle, træneransvar og værdigrundlag under oplægget.
Kl. 8.00 Niels Lawaetz
DBU Talenttræner 
Lad spillerne løse spillet
Input til hvordan træneren ved valg af øvelser, coaching og træningsintensitet lærer spillerne selv at kunne løse det komplekse fodboldspil.
Kl. 16.45 Kaffe-/The-pause   Kl. 10.00 Pause  
Kl. 17.15 Martin Mark
Træner for FCM U15
Optimering af afslutningsspillet

Mål afgør kampe. Denne sætning har man hørt flere gange, men hvordan optimerer vi processen op til en afslutning. Hvilke signaler skal vi træne vores spillere til at genkende før holdet søger mod gennembrud og går til afslutningsspillet.

Kl. 10.15 Carsten Ravn Nielsen
DBU Talenttræner
1v1 offensivt og defensivt
Temaet 1v1 offensivt og ikke mindst defensivt er til stadighed aktuelt, og skal til stadighed trænes, så spillerne får de rette kompetencer til at besvare spørgsmålet ”Hvordan løser jeg spillet alene?” 
Kl. 19.00 Aftensmad og networking   Kl. 12.00 Frokost og networking  
   
Kl. 13.00 Niels Frederiksen
U21-landstræner
En toptræners hverdag

Kan topprofessionelle fodboldspillere ledes? Og i givet fald hvordan og hvad kræver det? Hvordan kan der på én gang arbejdes med teamspirit og intern konkurrence samt præstation og udvikling. Er det foreneligt?

      Kl. 14.15 Kom godt hjem  

Træffet tæller i kursusregnskabet

Husk, at Store Trænertræf giver hele 10 refreshmentpoint for trænere med B- eller C-licens. 

Tilmeld dig allerede nu
Du kan tilmelde dig Store Trænertræf her – sidste frist for tilmelding er 2. november, og pladserne bliver afsat efter først-til-mølle-princippet.

Pris
Det koster 1.500 kroner at deltage i Store Trænertræf og 1.900 kroner, hvis du ønsker at overnatte. Overnatningen foregår i to-firesengsværelser.

Spørgsmål?
Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte René Jensen på mail rjen@dbujylland.dk eller telefon 8939 9954.

Optimering af afslutningsspillet

Af: Martin Weibel, DBU Jylland Kommunikation - 26. oktober 2018, 10:56

Skriv en kommentar

Skriv kommentar (Kræver login)

0

Ingen kommentarer endnu - skriv den første