MENU

Holdkort: Se reglerne her

Ingen af os er vilde med at spille fodboldkampe på skrivebordet! Nu spilles fodboldkampe jo altså på banen, så derfor har vi gjort det helt simpelt og hurtigt at udfylde holdkortet inden kampstart. Få guiden lige her.

foto: Henrik Bjerregrav
Der er ingen krav om, hvem der skal udfylde holdkortet - bare det er gjort INDEN kampstart (foto: Henrik Bjerregrav)Helt kort fortalt er der to ting at være opmærksomme på, når holdkortet skal udfyldes:
1) Holdkort skal udfyldes i alle rækker fra U13 og opefter.
2) Holdkortet skal være udfyldt inden kampstart.

Opfylder du disse to simple betingelser, er du i mål med holdkortet. Jep, så nemt er det!

Få alle detaljerne med

Synes du, at det er uoverskueligt at nå at udfylde holdkortet lige op til kampstart, har du faktisk mulighed for at udfylde det helt op til 14 dage før. Ja, og så bare lige rette til, hvis der er ændringer i holdopstillingen lige op til kampstart.

Skulle der så være en spiller, der ikke blev benyttet i kampen, kan du indtil 7 timer efter kampstart slette den pågældende spiller fra holdkortet. Enkelt og ligetil.

- Det er så simpelt, at holdkort skal udfyldes i alle rækker fra U13 og opefter. Det vil sige både i 7-, 8- og 11-mands kampe, forklarer Ole Frandsen fra DBU Jylland Turneringer.

Vil du have overblik over det fulde regelsæt, kan du få det lige her.

Så nemt er det at udfylde holdkortet

Holdkortet udfyldes digitalt fra en smartphone, tablet eller computer - se en udførlig guide her.

Op til første kamp i sæsonen skal du tilføje hver enkelt spiller på holdkortet, men allerede fra anden kamp bliver du spurgt, om du blot vil kopiere holdkortet fra sidst og derefter har du mulighed for at rette til.

Læs alt om holdkort på www.dbujylland.dk/temaer/holdkort

  

Log ind