Sol, sommer og sjove børnestævner

Solen har efterhånden varmet både græs og fodboldstemning til kogepunktet. Oplev DBU 3-bold Tour-stemningen fra stævnet i Stavtrup og se mere om de kommende stævner i Mønsted den 3. juni og Skovlund den 10. juni.

Foto: Gunnar Einholm
DBU 3-bold Tour er for børn i alderen 5-11 år og der skal kun tre spillere til et hold (foto: Gunnar Einholm)Kr. Himmelfartsdag var over 500 børnefodboldspillere i aktion hos Stavtrup IF på Aarhus-kanten. Her blev dystet i bande-fodbold for 3-mandshold, så sveden glinsede og smilene strålede, mens forældre og søskende ivrigt heppede på favoritholdet.

I starten af juni er vi igen klar med tilbuddet om DBU 3-bold Tour, denne gang til de syd- og vestjyske børnehold. Søndag den 3. juni lægger Mønsted IF på Viborg-egnen baner til Touren og søndag den 10. juni kommer Touren til Skovlund IF ved Varde.

Prognosen lover hygge, familieoplevelser og masser af fodbold.

13 små baner omkranset af bander gør fodboldkampene intense og sjove, fordi spillet ikke hele tiden skal stoppes, når bolden ryger over sidelinjen. Alle hold får afviklet deres kampe på to timer og så er der frit slag til alle de andre aktiviteter.

Tilmeld allerede nu på staevner.dk/Mønsted, staevner.dk/Skovlund eller via mail til DBU Jylland - tilmeldingfristen er en uge før hvert stævne.

Aktiviteter for store og små

Uden for banerne står værtsklubberne klar med masser af underholdning, aktiviteter og boder. Den store hoppebane står oppustet og klar, ligesom fodboldtrampoliner kan afprøves.

Der er masser af boder med mad og drikke til både spillere, søskende og forældre, så vær klar med det gode humør, så bliver det helt fantastisk.

DBU 3-bold Tour er for hele familien, så fyld bilen og tag af sted sammen med holdet.

Medaljer til alle

Alle spillere er vindere til DBU 3-bold Tour og derfor er der også medaljeoverrækkelse efter de to timers fodbold. Der er flotte medaljer til alle holdets spillere.

Hele herligheden koster kun kr. 200,- pr. hold og der kan tilmeldes via KlubOfficestaevner.dk/Mønstedstaevner.dk/Skovlund eller via mail til DBU Jylland. Tilmeldingsfristen er en uge før hvert stævne.

Flere stævner venter på DBU 3-bold Tour

Kan du og dit hold ikke deltage på DBU 3-bold Tour i Mønsted eller Skovlund i juni, så fortvivl ikke. Der er flere stævner i kalenderen efter sommerferien, så mon ikke du kan finde et, der passer lige til dit hold?

DBU 3-bold Tour 2018
3. juni Region 2 Mønsted IF
10. juni Region 4 Skovlund IF
Dato Region Værtsklub
16. juni DBU Fyn Morud IF
25. august Region 1 Nørresundby B
2. september Region 3 Brædstrup IF 
16. september Region 2 Mejrup GU

Se meget mere om DBU 3-bold Tour på www.dbujylland.dk/dbu3boldtour DBU 3-bold Tour varer op til en hel dag - afhængig af antal tilmeldte hold, og set-up’et - som fylder en hel 11-mandsbane - består blandt andet af 13 baner med bander samt supplerende sjove aktiviteter. Hvert hold spiller i en periode på to timer og både før og efter kan holdet og alle tilskuere tage del i alle udenoms-aktiviteterne.

På DBU 3-bold Tour spilles der tre mod tre, og banernes udformning indbyder til masser af driblinger, finter og skud på mål - helt i tråd med DBU's fodboldkoncept, Holdninger & Handlinger.

Man kan læse mere om stævnerne på www.dbujylland.dk/dbu3boldtour.

Det koster kr. 200,- pr. hold at deltage, og i år er DBU 3-bold Tour et tilbud til alle glade fodbolddrenge og piger i følgende årgange: 2009, 2010, 2011, 2012 og 2013. Det vil sige fra U5 til og med U9 i foråret - og fra U6 til og med U10 i efteråret (samme årgange som i foråret - efter sommerferien ændres u-betegnelsen blot). I foråret gælder tilbuddet også for U10 og U11 Piger, mens det i efteråret hedder U11 og U12 Piger - altså årgang 2007 og 2008.
Af: Ina Tofterup, DBU Jylland Kommunikation - 15. maj 2018, 11:20

Skriv en kommentar

Skriv kommentar (Kræver login)

0

Ingen kommentarer endnu - skriv den første