MENU

Sjove stævner med tur i sommerland

Jesperhus Feriepark og Djurs Sommerland åbner portene for børnefodboldspillere søndag den 10. juni. Først spiller holdene fodboldstævne og derefter går turen i sommerland. Hele familien er velkommen, vi sælger billetter til sommerlandet til favørpris. Tilmelding senest 27. maj.Få en sjov og fælles sommerafslutning for børneholdet med DBU Jyllands Sommercups. DBU Jyllands Region 2 og 3 byder på spændende fodboldstævner og besøg i sommerland til rigtigt gode rabatpriser.

Spil børnefodbold om formiddagen og tag hele holdet og familierne med i sommerland bagefter. Turen går til hhv, Jesperhus Feriepark og Djurs Sommerland søndag den 10. juni, når holdet har afviklet fodboldkampene ved en af de lokale værtsklubber.

Jesperhus Feriepark for U5-U13

I området omkring Mors finder Sommercup-stævnerne sted søndag den 10. juni for 3-, 5- og 8-mandshold i både pige- og drengerækker for U5-U13. Herefter drager hele flokken af spillere, trænere, forældre og søskende videre i Jesperhus på Mors, hvor eftermiddag er helliget sjov og fornøjelser.

Der kan tilmeldes via KlubOffice - søg under DBU Jylland Region 2 og benyt søgeordet Jesperhus. Alternativt send en mail på region2@dbujylland.dk. Tilmeldingsfristen er 27. maj.

Se alt om tider, tilmelding og priser her

Djurs Sommerland for U5-U12

Ligeledes søndag den 10. juni åbner Djurs Sommerland porten for børneholdenes fanklubber/familier til Sommercup. Først spilles der naturligvis masser af 3-, 5- og 8-mandsfodbold for U5-U12 hos lokale værtsklubber, inden forlystelser og legepladser trækker i sommerlandet.

Der kan tilmeldes via KlubOffice - søg under DBU Jylland Region 3 og benyt søgeordet Djurs. Tilmeldingsfristen er 27. maj.

Se alt om tider, tilmelding og priser her  

Log ind