Bent Villumsen hyldet af både klub og DBU Jylland

Fodboldlederen fra Odder IGF blev Kr. Himmelfartsdag fortjent hyldet i pausen af 2. divisionskampen på Spektrum Park mod B93. Han blev udpeget som Æresmedlem i sin hjerteklub og fik samtidig overrakt DBU Jyllands Hædersemblem.


Bent Villumsen blev Kr. Himmelfartsdag hyldet på Spektrum Park i Odder for sin store indsats for fodbolden. Her ses han omgivet af sin hustru, Tina samt DBU Jyllands bestyrelsesmedlemmer (fra venstre): Hans Mogensen, Lars Olesen, Bent Clausen, Claus Warming og Johanne Berg.


Ildsjælen Bent Villumsen blev Kr. Himmelfartsdag hædret for sin store indsats for fodbolden.

Det skete i pausen af 2. divisionskampen mellem Odder IGF og B93 på Spektrum Park i Odder.

Og som Odder IGF meget rammende skrev på sin Facebook-side, er det sjældent, at pausen er den største oplevelse ved en fodboldkamp...

Men sådan var det på Spektrum Park torsdag eftermiddag, og der er slet ingen tvivl om, at rigtig, rigtig mange af de 675 tilstedeværende tilskuere - fra både nær og fjern - først og fremmest var mødt op for at hædre Bent, som på grund af knoglemarvskræft desværre ikke længere ikke kan varetage sine hverv i Odder IGF Fodbold og DBU Jylland, DBU på samme måde som tidligere.

Og der er heller ingen tvivl om, at Bent modtog dagens største, længste, varmeste og mest velfortjente applaus.

Odder IGF’s formand, Peter Lindberg Christensen, holdt en meget rammende og personlig tale til Bent Villumsen, der herefter blev udpeget som Æresmedlem i Odder IGF Fodbold som blot den tredje nogensinde i klubbens mere end 100-årige historie. En klub hvor Bent har været frivillig træner og leder siden 1976.

Et stort fodboldhjerte


DBU Jyllands formand, Bent Clausen, overrakte DBU Jyllands Hædersemblem til Bent Villumsen, og hæftede sig bl.a. ved hans betydning for børne- og ungdomsfodbolden i byen:

- Som mange her sikkert ved, har Bent gjort en kæmpe forskel for OIGF og fodbolden i Odder. Ikke mindst børne- og ungdomsfodbolden har altid stået hans hjerte nær. Det er nok ikke forkert at sige, at samtlige fodboldspillende børn her i byen på et eller andet tidspunkt har været under Bents vinger, enten via fodboldskolen, eller også via den almindelige træning i klubben, sagde Bent Clausen og hæftede sig bl.a. ved Bent Villumsens overskud, energi og passion til at arbejde frivilligt for fodbolden i hele Jylland, ja sågar i hele Danmark:

- Bent, dit fodboldhjerte er langt større end flestes. Og det samme gælder din evne og din trang til at gøre noget for andre. Du har altid kæmpet ekstra meget for at skabe gode rammer for børnene, for tredjeholdsspillerne og for alle de andre, som måske ikke altid har stået forrest i køen til at blive tilgodeset, sagde Bent Clausen, og understregede, at fodbolden stod i stor gæld til Odder-lederen.

Bent Villumsen begyndte som frivillig i DBU Jylland i januar 2005. Han blev medlem af Region 3’s bestyrelse, fem år senere, og i januar 2016 blev han formand for Region 3 og medlem af DBU Jyllands bestyrelse.

DBU Jyllands Hædersemblem gives til frivillige ledere og trænere, der har gjort sig særligt fortjent ved deres arbejde for fodbolden inden for DBU Jylland eller DBU Jyllands klubber i minimum 20 år.


Log ind