eFodboldskole blev stor succes

For første gang nogensinde i Danmark blev der i uge 30 afholdt en særlig eFodboldskole for børn og unge over 10 år. Og den helt særlige fodboldskole blev en stor succes.



Både fingrene og benene blev motioneret i sommerferien på en helt særlig fodboldskole.


For første gang nogensinde blev der i uge 30 afholdt en fodboldskole, hvor både ben og kondition, men også tommelfingrene, blev motioneret godt og grundigt.

På DBU Hotel og Kursuscenter blev der nemlig afholdt en særlig eFodboldskole, hvor der både blev undervist i traditionel fodbold og det populære pc- og konsolspil, FIFA.

Det særlige initiativ var samtidig en danmarkspremiere på konceptet, og med 32 deltagere og prominente gæster udefra, var der tale om en stor succes.

- Jeg synes initiativet er perfekt, og man kan bare se, hvor glade de her drenge er, lyder det fra fra den professionelle FIFA-spiller, Frederik Fredberg, mens youtuberen Jakob Kristensen eller følger trop.

- Man kan bare se, hvor god stemningen er, og det kunne virkeligt have været fedt, hvis der havde været en eFodboldskole da jeg var mindre. For jeg gik selv på fodboldskole, men jeg spillede også meget FIFA tilbage i tiden, siger han.

Ifølge tovholderen bag projektet, Henrik Selch, fra DBU Hotel og Kursuscenter, så viste fodboldskolen, at der er god mening i af lave brobygning mellem fodbolden og e-fodbolden.

- Alle deltagere var meget begejstrede for konceptet og den her blanding mellem frisk luft, motion og FIFA var super god. Vi havde tre dage med et fantastisk fællesskab og masser af sjov på både den fysiske og virtuelle fodboldbane, siger han.

Log ind