MENU

Workshop: Få involveret og fastholdt de frivillige kræfter

Har I behov for at involvere flere kræfter i klubbens ledelse og andre funktioner, og mangler I idéer og tiltag til at få engageret eksempelvis forældre i det frivillige arbejde? Så tilmeld jer DBU Jyllands workshop om ”de nye frivillige” torsdag d. 17. maj.Deltag i en fælles generering af nye ideer og tiltag til at engagere næste generation af frivillige. Foto: Henrik Bjerregrav
Hvordan håndteres arbejdet med frivillighed i din klub? Er det efterhånden tid til at gøre sig tanker om, hvordan klubbens nye såvel som nuværende frivillige hænder kan involveres og fastholdes? 

Det spørgsmål – og mange flere – stilles der skarpt på, når DBU Jylland afholder workshop om frivillighed torsdag d. 17. maj 2018 kl. 18.00-21.00 i DBU Hotel & Kursuscenter i Tilst.

DBU Jylland har lavet en aftale med Asbjørn Christensen fra konsulentfirmaet Addfocus, som vil styre slagets gang under workshoppen. Han arbejder til dagligt professionelt med udvikling af organisationer og foreninger og ved, hvad der skal til for at motivere og engagere mennesker. Asbjørn Christensen vil både forestå et oplæg til debat samt kritisk og hudløst ærligt udfordre deltagernes nuværende måder at engagere de frivillige på. Sidst men ikke mindst vil han motivere deltagerne til en fælles generering af nye ideer og tiltag.

Nye frivillige – andre forventninger til indsatsen
Asbjørn Christensen taler desuden ud fra egne erfaringer som ”fodboldfar”, og en af hans pointer vil være at involvere nye frivillige på det niveau, de selv ønsker og kan overskue. 

- Mange forældre værdsætter det arbejde, der bliver gjort, og vil gerne bidrage i det omfang, det er muligt. Jo mere håndgribelig opgaven er, jo nemmere er det at få folk til at tage skridtet ind i foreningen, siger han.

Han mener, at mange klubber kan have gavn af at kommunikere tydeligere om, hvor meget – eller lidt – tid, der kræves, og hvilke små og store opgaver, man kan få indflydelse på. På den måde viser klubben, at det er muligt at tilpasse efter det, der er realistisk for den enkelte at bidrage med.

Skal du med?
Workshoppen henvender sig til alle frivillige kræfter i klubben – fra trænere til klubledelse og øvrige. 

Aftenen bliver tilrettelagt sådan, at den former sig efter deltagernes ønsker og behov, ligesom der vil der være rig lejlighed for at stille sine spørgsmål og debattere emnet med andre deltagere.

Pris og tilmelding
DBU Jylland yder tilskud til arrangementet, så din deltagerpris bliver kun 200 kroner (inklusiv let forplejning).

Du kan tilmelde dig her – sidste frist for tilmelding er den 13. maj 2018.

Spørgsmål?
Har du spørgsmål til arrangementet, er du meget velkommen til at kontakte Katrine Korsgaard på mail kors@dbujylland.dk eller tlf. 8939 9961.

Log ind