MENU

Til børnefodboldfest med DBU 3-bold Tour

Fodboldfest, hygge og fælles oplevelser for hele familien. Det er nogle af ingredienserne i DBU 3-bold Tour, som starter fodboldfesten for børn i Stautrup Kr. Himmelfartsdag den 10. dag, hvorefter Farsø er næste destination 2. pinsedag den 21. maj. Tilmeld online nu.

foto: Keld Bøgh
Kom med til bande-fodbold og tivoli-aktiviteteter på DBU 3-bold Tour syv steder i Jylland (foto: Keld Bøgh)
 


Aktiviteter på og uden for banen. Flotte medaljer. For hele familien.

Nå ja, og så er DBU 3-bold Tour også to timers fantastisk og intensiv børnefodbold tre mod tre på baner med bander omkring! Det er slet ikke så ringe endda.

Alle fodboldglade børn i årgangene 2007-2013 kan godt begynde at glæde sig. Solen og sommeren er ved at lade op til noget helt stort, så det er lige straks tid for det store fodboldtivoli - også kaldet DBU 3-bold Tour!

Ta' endelig forældre og søskende med, der er masser af aktiviteter også uden for fodboldbanerne - og det koster kun kr. 200,- pr. hold! Der er garanti for flotte medaljer til alle deltagende spillere.

Find stævnet nærmest dig
 
Stautrup IF
 v/Aarhus er første stop på DBU 3-bold Tour torsdag den 10. maj (Kr. Himmelfartsdag) skarpt forfulgt af Farsø/Ullits IK i det nordjyske, der er værtsklub for stævnet 2. pinsedag den 21. maj. Meld til med det samme - det koster kun kr. 200,- pr. hold at deltage og du kan tilmelde pr. mail (oplys blot årgang, køn og kontaktinfo).

Der er også stævne hos Mønsted IF (Viborg-egnen) søndag den 3. juni, mens Skovlund IF mellem Grindsted og Varde slutter forårssæsonen af søndag den 10. juni.

Der er åbent for tilmelding til alle stævner - både via KlubOffice, staevner.dk og pr. mail. Se meget mere om DBU 3-bold Tour her.

Sådan ser stævneplanen ud for DBU 3-bold Tour 2018:
10. maj  Region 3 Stautrup IF
21. maj Region 1 Farsø/Ullits IK 
3. juni Region 2 Mønsted IF
10. juni Region 4 Skovlund IF
Dato Region Værtsklub
16. juni DBU Fyn Morud IF
25. august Region 1 Nørresundby B
2. september Region 3 Brædstrup IF 
16. september Region 2 Mejrup GUDBU 3-bold Tour varer op til en hel dag - afhængig af antal tilmeldte hold, og set-up’et - som fylder en hel 11-mandsbane - består blandt andet af 13 baner med bander samt supplerende sjove aktiviteter. Hvert hold spiller i en periode på to timer og både før og efter kan holdet og alle tilskuere tage del i alle udenoms-aktiviteterne.

På DBU 3-bold Tour spilles der tre mod tre, og banernes udformning indbyder til masser af driblinger, finter og skud på mål - helt i tråd med DBU's fodboldkoncept, Holdninger & Handlinger.

Man kan læse mere om stævnerne på www.dbujylland.dk/dbu3boldtour.

Det koster kr. 200,- pr. hold at deltage, og i år er DBU 3-bold Tour et tilbud til alle glade fodbolddrenge og piger i følgende årgange: 2009, 2010, 2011, 2012 og 2013. Det vil sige fra U5 til og med U9 i foråret - og fra U6 til og med U10 i efteråret (samme årgange som i foråret - efter sommerferien ændres u-betegnelsen blot). I foråret gælder tilbuddet også for U10 og U11 Piger, mens det i efteråret hedder U11 og U12 Piger - altså årgang 2007 og 2008.
  

Log ind