MENU

Tag dit børnehold med i sommerland

I maj og juni tilbyder DBU Jylland en række Sommercup-stævner med efterfølgende tur i det lokale sommerland. Kom med i Jyllands Park Zoo i Haunstrup v/Herning, Jesperhus Feriepark på Mors eller Djurs Sommerland. Tilmeldingen er åben i KlubOffice nu.

Spændende fodboldstævner og besøg i sommerland til rabatpris. Jo tak, det kan vi lide!

I maj og juni tilbyder DBU Jylland en række Sommercups, som netop har dette koncept. Spil børnefodbold om formiddagen og tag hele holdet og familierne med i sommerland bagefter.

Jyllands Park Zoo for U5-U10

Søndag den 27. maj foregår det i lokalområdet omkring Haunstrup vest for Herning, hvor lokale klubber lægger baner til fodboldstævnerne for 3- og 5-mandshold. Derefter går turen til Jyllands Park Zoo i Haunstrup med hele fanklubben/familien. Tilmeldingsfristen er 13. maj.

Se alt om tider, tilmelding og priser her

Jesperhus Feriepark for U5-U13

I området omkring Mors finder tilsvarende stævner sted søndag den 10. juni for 3-, 5- og 8-mandshold i både pige- og drengerækker. Herefter drager hele flokken af spillere, trænere, forældre og søskende videre i Jesperhus på Mors, hvor eftermiddag er helliget sjov og fornøjelser. Tilmeldingsfristen er 27. maj.

Se alt om tider, tilmelding og priser her

Djurs Sommerland for U5-U12

Ligeledes søndag den 10. juni åbner Djurs Sommerland porten for børneholdenes fanklubber til Sommercup. Først spilles der naturligvis masser af 3-, 5- og 8-mandsfodbold hos lokale værtsklubber, inden forlystelser og legepladser trækker i sommerlandet. Tilmeldingsfristen er 27. maj.

Se alt om tider, tilmelding og priser herLog ind