MENU

Jysk Fodbold på gaden med tema om curlingforældre

Magasinet Jysk Fodbold er netop landet i samtlige jyske fodboldklubbers postkasser med et stort tema om curlingforældre. Magasinet udkommer i en relanceret udgave med et grafisk løft og nye elementer i indholdet.


Ny udgave af Jysk Fodbold er netop på gaden. Denne gang med et stort tema om curlingforældre. Foto: Henrik Bjerregrav.


De er nødvendige, men er de et nødvendigt onde?

DBU Jyllands medlemsmagasin, Jysk Fodbold, er på gaden med et aktuelt tema om curlingforældre. Vi giver et indblik i, hvordan de sagnomspundne curlingforældre tænker, og så kommer der en række gode bud på, hvordan du gør dem til en ressource frem for en byrde.

Magasinet er pakket ind i et nyt, lækkert design, ligesom der også er nye, faste elementer i indholdet – og så der er gensyn med en populær, gammel kending i form af ”Min Favoritøvelse”, hvor en af landets toptrænere afslører sin yndlingsøvelse.

Du kan læse magasinet ganske gratis lige her.

Formand ved et tilfælde

Foruden temaet er der naturligvis som altid en stribe klubhistorier fra hele Jylland. Mød fx Signe Maibom Krøjgaard, der af ren nysgerrighed tog til generalforsamling i Ry Fodbold – og endte med at blive formand i klubben.

- Jeg er glad for, at jeg har gjort det. Det er et privilegium at arbejde sammen med andre engagerede kræfter, siger den nye fodboldformand.

Læs hele historien om Signe Maibom Krøjgaards utraditionelle vej til formandsposten.

Masser af målrettet indhold

I magasinet er også den fantastiske fortælling om en ung dreng med palæstinensiske rødder, der gik fra at leve en skyggetilværelse til at føle sig som en del af lokalsamfundet via succesoplevelser og et stærkt fællesskab i den lokale fodboldklub.

Derudover er der flere vedrørende klubhistorier, personportrætter og masser af andet indhold, som er direkte målrettet ledere, trænere, spillere og forældre i de jyske fodboldklubber.

Læs magasinet som en bladre-pdf.

Log ind