Holdkort skal også udfyldes indendørs

For alle hold fra U13 og opefter i både indefodbold og futsal er udfyldelse af digitalt holdkort obligatorisk. Bemærk, at der skal udfyldes holdkort til hver kamp og ikke kun et til stævnet. Der kan dog nemt kopieres.

foto: Ina Tofterup Både for futsal og indefodbold gælder de obligatoriske holdkort fra U13 og ældre (foto: Ina Tofterup)
Som ved udendørs turneringerne skal der også indendørs udfyldes digitalt holdkort til hver kamp for U13 og ældre. Bemærk, at dit hold oftest spiller flere kampe ved et stævne, holdkortet skal udfyldes til hver enkelt kamp via den simple kopi-funktion.

Du har nøjagtigt de samme muligheder for udfyldelse, både via Mit DBU på computeren og via Fodbold App'en. Din klub skal sørge for, at spillerne er registreret i KlubOffice og at du har hvervet som "Holdkortindberetter" - derfra er det simpelt og ligetil.

Guide til udfyldelse via Fodbold App'en

1. Download DBU’s Fodbold App (via Play butik til Android og App Store til Iphone/Ipad) – det er gratis.

2. Log på med dit brugernavn og adgangskode ved at vælge det tandhjuls-ikonet "Indstillinger". Vær opmærksom på, at brugernavn og adgangskode kan indeholde både store og små bogstaver. Gå herefter tilbage til forsiden.

3. Klik på "Holdkort og startopstilling".

4. Vælg den pågældende kamp under fanen ”Klubbens hold” - vælg den første kamp til stævnet ved at trykke på kampen!

5. Tryk på boksen ”Vælg spillere” – søg spillere frem ved at søge på årgang fra og til. Såfremt du har oprettet et hold i ”KampKlar”, kan du i stedet under ”Hold” vælge dit oprettede hold og så får du kun de spillere frem, der er koblet på dette hold - Tryk "Søg".

6. Vælg de spillere, der skal på holdkortet, ved at klikke i de firkantede bokse ud for hver spiller, så der står et "flueben" ud for spilleren. De valgte spillere er nu på holdkortet, som du kan se ved at trykke på fanen ”Holdkort” i bunden. 

7. Holdkortet er nu færdigt til stævnets første kamp - det er muligt at kopiére holdkortet til stævnets øvrige kampe. Der er et lille kopi-ikon øverst til højre, klik på det og holdkortet kopieres til holdets øvrige kampe samme dag.

Find også vejledninger med illustrationer lige her

Guide til udfyldelse via Mit DBU på computeren

1. Gå til www.dbujylland.dk – ”Log ind” – Vælg ”Mit DBU” – vær opmærksom på, at brugernavn og adgangskode kan indeholde både store og små bogstaver.

2. Vælg fanen ”Holdkort” i venstremenuen.

3. Vælg den ønskede kamp ved at trykke på kampnummeret i venstre side.

4. Vælg spillere ved at søge på navn eller ”årgang til og fra” og tryk på den grønne søgeknap – hvis du har oprettet et KampKlar hold, kan du blot vælge dette hold, når du søger efter spillere.

5. Vælg spillerne ved at trykke på det grønne ”+” til højre for hver spiller. Du sletter spillere ved at trykke på ” –” ud for hver spiller.   

6. Holdkortet er nu færdigt - vælg næste kamp til stævnet og kopiér holdkortet fra forrige kamp, indtil alle holdkort til stævnet er udfyldt!

Find også vejledninger med illustrationer lige herSe meget mere om holdkort  


Af: Ina Tofterup, DBU Jylland Kommunikation - 09. november 2017, 11:35

Skriv en kommentar

Skriv kommentar (Kræver login)

0

Ingen kommentarer endnu - skriv den første