Tårer, jubel og grin: Her er årets mest populære videoer

En målmand der tisser i busken under en kamp, en flok U17-piger, som spiller fodbold før solen står op og en Serie 6-spiller, som træner med et superligahold. Vi har lavet en liste over de ti videoer, som fik allerflest visninger på DBU Jyllands facebookside i 2016.

2016 var et fantastisk år på de jyske fodboldbaner. 

DBU Jylland var hyppigt ude med kameraet for at fange jeres gode historier, og I kiggede flittigt med. Flere end to millioner visninger, havde vores videoer i det forgangne år.

Her kan du se de ti videoer, som blev set allermest på vores facebookside, Jysk Fodbold.

1. Tissetrængende U7-målvogter

Ingen over, ingen ved siden af. Den herlige video af en målmand som træder af på naturens vegne midt under en U7-kamp, som vi fik tilsendt af Diana Bach Bak fra Bachbak.dk blev set 475.000 gange.



2. Når en serietræner evaluerer sæsonen

Egentligt handler klippet om noget helt andet, men en masse af vores følgere på Jysk Fodbold kunne godt genkende - og grine af - den her evaluering af sæsonen der gik. 161.000 gange er videoen blevet vist.



3. Første trænermøde efter sommerferien

I samme kategori som ovenstående. Det kan være en hård omgang at tage imod spillerne efter en god sommerferie...


4. Serie 6-spiller træner med superligahold

Vi sendte en modig Serie 6-spiller til prøvetræning i Superligaklubben, AC Horsens. Helt tæt på kontrakt var vores Serie 6-håb ikke. Men videoen var populær.


5. Flot teamtalk af U9-træner

To U9-hold skulle i straffesparkskonkurrence. Men inden det gik løs kaldte trænerne de to hold sammen. Hør lige den her flotte teamtalk.


6. 86-årig holdleder viser vejen i Give Fremad

Svend-Aage Bach er 86-år. Men han er stil going strong, når det kommer til holdledergerningen for klubbens bedste seniorhold. Respekt!


7. Hyldestsang til fodboldfrivillig

For pokker, hvor har de bare fortjent en hyldestsang. Sådan tænkte vi hos DBU Jylland - og som sagt, så gjort. DBU Jyllands hyldestsang til fodboldklubbernes fantastisk fodboldfrivillige er blevet set og hørt 72.000 gange.


8. Vildt midtjysk lokalopgør sætter følelserne i kog

Når Engesvang Fremad og Bording IF mødes, så er der i høj grad den lokale håneret på spil. Vi var på plads, da de to hold tørnede sammen i en kamp, som ovenikøbet kunne sikre det ene hold oprykning.


9. U17-piger spiller fodbold før solen står op

Teenagepiger er luddovne og er umulige at få ud i sengen om morgenen. Hvis det er din holdning, så får en folk U17-piger fra Holsted dig nok til tænke anderledes fremover. Det snører nemlig fodboldstøvlerne før solen står op. Godt gået piger!


10. Nu er ventetiden forbi

DBU Jylland forsøgte at illustrere, hvordan det er at gå og vente på, at den nye sæson går i gang. Det kom der denne lille video ud af.




Log ind