Flot hæder til to jyske ildsjæle

To personlige fodboldlegater blev uddelt på DBU Jyllands delegeretmøde i Herning Kongres lørdag 7. januar. Mette Lykke Jensen fra Fjerritslev IF og Jesper Lund fra Tarp Boldklub modtog de flotte priser.

foto: Sidsel Reitz Krarup
Mette Lykke Jensen fra Fjerritslev IF modtager DBU Jyllands Rejselegat 2017 af Bent Clausen, formand i DBU Jylland.


I Fjerritslev IF har de gennem mere end tre årtier haft glæde af Mette Lykke Jensens store engagement og offervilje. Derfor kan hun nu helt fortjent kalde sig modtager af DBU Jyllands Rejselegat 2017.

Mette Lykke Jensen har gennem 34 år sat sit præg på fodboldklubben Fjerritslev IF. Først og fremmest som kampfordeler gennem alle årene, men også som kasserer i mange år, som ungdomsformand og som generelt omdrejningspunkt for alverdens forskellige arrangementer i klubben.

- Jeg synes, det er fantastisk, der er nogen som Mette. Det er de timer, hvor vi andre slapper af, som hun bruger på andre. Det er prisværdigt, lyder det fra klubbens ungdomsformand, Tommy Kristensen.

Se video fra Fjerritslev IF, hvor formand Søren Jensen og ungdomsformand Tommy Kristensen tager et spil frivillig-banko for at se, om Mette Lykke Jensen får pladen fuld.

Sammen med prisen følger en rejse med ægtefællen til en international fodboldbegivenhed.

Ungdomslederlegat til vellidt ildsjæl

Langt længere nede på vestkysten ligger Tarp Boldklub. Til delegeretmødet blev klubbens ungdomsformand, Jesper Lund, hædret med DBU Jyllands Ungdomslederlegat, som gives til én, der er en ildsjæl, ulønnet, idealist og synlig i lokalområdet. Med baggrund i de kriterier er alle i og omkring Tarp Boldklub nok helt enige i, at Jesper Lund er den rette til at modtage denne pris.

Jesper Lund er Børneformand og Ungdomsformand og har trænet en lang række af de yngste mandskaber i Tarp Boldklub – og så er han en af hovedårsagerne til, at der i dag er hele 35 piger, der nu spiller fast fodbold i klubben.

- Han er smilende, vellidt af alle og har næsten en daglig gang i klubben, siger Michael Karstensen, som i sin indstilling også skrev: ”Jesper fortjener en stor tak for det, han gør i Tarp Boldklub”.

Se her video fra den dag, Jesper Lund blev overrasket med prisen på hjemmebane i Tarp Boldklubs haller.

Med prisen følger en spændende tur for Jesper Lund med ægtefælle/samlever til udlandet – så vidt muligt med det danske landshold til en kamp på udebane.

foto: Sidsel Reitz Krarup
Jesper Lund fra Tarp Boldklub modtager DBU Jyllands Ungdomslederlegat af Bent Clausen, formand i DBU Jylland.

Log ind