Bliv dygtigere til at træne de ældste børneårgange

Er du træner for et hold i U10-U12-årgangene? Og synes du, det kunne være interessant, at blive lidt klogere på talentudvikling? Så kom med på DBU Jyllands seminar den 4. februar.



Kunne du tænke dig at få dugfrisk inspiration til træningen af spillerne i de ældste børneårgange? Foto: Lars Bo Nielsen


Kunne du tænke dig at få en række konkrete øvelser og interessante betragtninger omkring talentudvikling i hus inden fodboldsæsonen rigtig tager fat?

Så kunne DBU Jyllands seminar omkring talentudvikling i årgangene U10 til U12 måske være noget for dig.

Lørdag den 4. februar inviterer DBU Jylland nemlig indenfor til en spændende dag, som særligt vil være interessant for trænerene i disse årgange.

Holder myterne vand?

Dagen starter med et indlæg med titlen: ”Myter om talentudvikling”. Oplægsholderen er Louise K. Storm fra Syddansk Universitet. Hun forsker og underviser i talentudvikling og er uddannet Ph.D.. I sit oplæg vil hun give et bud på, hvad der er god talentudvikling og ikke mindst, hvad der ikke er.

Oplægget tager udgangspunkt i nogle af de meget udbredte ”Myter”, som mange af os går rundt og betragter som sandheder. Det bliver et anderledes, men særdeles brugbart input til trænergerningen.

Konkrete indspark til træningen

I løbet af dagen vil også Jacob Tind, som er leder af SIF Fodboldskolen, fortælle og vise med video, hvordan man griber træning og kamp an i Silkeborg IF for U10 til U12. Også lederen af AGF's talentsamarbejde, Rasmus Stenild, vise på banen og fortælle i lokalet, hvordan man træner i AGF i de nævnte årgange.

Desuden vil der være endnu et praktisk modul på banen under overskriften ”Min favoritøvelse”, hvor flere forskellige trænere vil lave lige præcis deres favoritøvelse, ligesom der er indlagt en seance, hvor deltagerne får lov at diskutere og ideudveksle med hinanden og skabe netværk.

Lyder det som noget for dig? Så tilmeld dig med det samme - efter først-til-mølle-princippet.

Har du spørgsmål, så kontakt David Kiær Nielsen fra DBU Jylland udvikling på mail: dakj@dbujylland.dk, eller direkte tlf.: 8939 9960.


Log ind