MENU

Nu kan du tilmelde nye hold til foråret

Det er nu du skal til tasterne, hvis din klub har fået nye eller ekstra hold, som skal deltage i forårets turneringstilbud fra DBU Jylland.

Pokaldræbere

Har I fået ekstra spillere op til forårssæsonen? Så er det nu, I kan tilmelde ekstra hold. Foto: Fodboldbilleder.dk
DBU Jylland har netop åbnet tilmeldingsvinduet for de laveste 11-mands ungdomsrækker, Serie 6 herrer samt Serie 2 kvinder.

Så har I oplevet en masse nye spillere til opstartstræningen, har I startet en ny klub eller har I bare ventet på, at tilmeldingen skulle åbne, så sæt jer til tasterne nu.
 
Tilmeldingsvinduet starter den 1. februar og lukker i igen, når kalenderen siger den 1. marts.

Alle efterårets hold er automatisk overført


Hvis dit hold spillede med i DBU Jyllands 11-mandsturnering - eller U13 8:8 - i efteråret, og I stadig har spillere nok til at stille hold, skal du ikke foretage dig noget.

Alle hold fra efteråret bliver nemlig automatisk overført til foråret. Skåret ud i pap skal I kun være aktive, hvis I har et nyt hold eller hvis I ønsker at udtrække et hold.

U13 skifter spilleform – kan I stille hold?

I forhold til i efteråret 2016 er det værd at være opmærksom på, at U13 skifter spilleform fra 8:8 til 11:11. Det betyder, at nogle klubber måske skal have et hold mindre med i U13 11:11. Ganske simpelt fordi, de skal bruge flere spillere til ét hold.

Der vil dog stadig være mulighed for at spille 8:8 i DBU Jyllands regionale turneringer.

Da de hold, som har været tilmeldt DBU Jyllands centrale 8:8-turnering i efteråret 2016 automatisk ombrydes til DBU Jyllands centrale 11:11-turnering i foråret, er det dog vigtigt, at være opmærksom på, at man selv skal til tasterne, hvis man fortsat ønsker at spille 8:8 i foråret, hvor det altså foregår i DBU Jyllands regionale turneringer.

Det hele kan klares online via KlubOffice.

Hold styr på alle de vigtige datoer til forårets 11-mandsturnering her

Log ind