Serieklub har sat målmaskine til salg

Som en intern joke har træneren hos en Serie 2-klub på Als sat en midtbanespiller til salg. Prisen lyder på 2,5 millioner kroner – eller tre kasser øl.



Der foregår mange sjove, interne ting, i de jyske serieklubber. Senest er en "målmaskine" sat til salg.


”Få fingrene i denne special edition målmaskine! Har scoret i sidste kamp, og altid klar på fest før kamp.”

Sådan lyder starten på en annonce på dba.dk, hvor en midtbanespiller fra Midtals IF er blevet sat til salg af holdets træner, Michael Popp Pedersen. Og det på trods af, at han i weekenden endeligt scorede efter en rigtig lang måltørke.

- Det gælder om at sælge ham, når han er på sit højdepunkt og endelig har scoret. Han står til 2,5 millioner kroner, men vi er villige til at forhandle om prisen, fx til tre kasser øl, lyder det grinende fra træneren, der understreger, at den hårdt prøvede fodboldspiller kan selv kan se det sjove i den lille gimmick.


Kører på Sloths Classic

I annoncen på dba.dk fremgår det, at holdets 19-årige spiller er billig i drift, da han ”altid går kold før 12”. Man kan også læse, at man kan holde ham i form med øl før og efter en kamp.

Annoncen afslører også, at målmaskinen har et par defekter. F.eks. adlyder den kun en kvinde ved navn Caroline Agerschou samt har en lettere provokerende attitude.



19-årige Jesper Henneberg er blevet sat til salg efter sin scoring i weekenden. Foto: dba.dk.


Et års måltørke afløst af forløsende scoring

Micheal Popp Pedersen understreger, at han er rigtig glad for sin spiller, som bare har været absurd uheldig, hver gang, han har været tæt på at kommer på tavlen.

- Jesper er seriøs og dygtig spiller. Men hver gang han har en chance for at score et mål, så sker der noget. Det er ligesom om, han har været ramt af en forbandelse. Han har ramt overligger og stolpe flere gange, men den vil bare ikke ind, siger han.

- Faktisk var vi på træningstur i Spanien, hvor han løber fra egen banehalvdel og afdribler alle modstandere og scorer – men så dømmer dommeren en helt uforståelig offside, siger Michael Popp Pedersen og fortæller at forbandelsen har stået på i et års tid.

- I weekenden lykkes det så. I Serie 2-kampen mod Erritsø. Han lukker kampen i det 90. minut med en scoring nærmest helt nede fra mållinjen. Han blev rigtig glad, der var stor forløsning at spore og ekstra stor jubel hos alle andre, fortæller Michael Popp Pedersen og afslører, at scoringen også efter kampen blev fejret med en ekstra våd aften for hovedpersonen.

Masser af mål til træning

Michael Popp Pedersen understreger, at alle har kunnet se, hvor uheldig spilleren har været. Det har indsatsen til træning sat en yderligere streg under, siger han.

- Det er noget, vi har snakket meget om i omklædningsrummet, og vi har kaldt ham ”Jesper Målløs”. Det har været frustrerende for ham, for han laver masser af mål til træning, lyder det fra træneren om den kontrollerende midtbanespiller.

Og hvordan afgiver man så et bud, på det målfarlige talent?

- Bare gå ind på dba.dk og søg på ”målmaskine”. Så dukker han op, lyder det grinende fra Michael Popp Pedersen.

Log ind