Seriehold lavede syv mål men fik store klø

Øster Sundby B32 scorer over tre mål pr. kamp i gennemsnit i Serie 6, men har alligevel kun skrabet tre point sammen i hele sæsonen. Denne weekend scorede de syv mål - men løb alligevel ind i et klart nederlag.



Der er masser af mål til Øster Sundbys kampe i Serie 6. Foto: Fodboldbilleder.dk


Øster Sundby B32’s Serie 6-hold må kandidere til at være sæsonens mest underholdende hold. De ligger sidst i puljen men har alligevel scoret 20 mål, og lukket 33 ind, i sæsonens hidtidige seks kampe.

Senest scorede de hele syv mål i en kamp – og løb alligevel ind i læsterlige klø, da det blev til et 7-11 nederlag mod St. Restrup IF i weekenden.

Forklaringen på, hvordan man kan score over tre mål i snit og alligevel ligge på en suveræn sidsteplads er simpel.

- Vi har en Lamborghini oppe i front og en Fiat Punto nede i bag. Så simpelt er det – vi har simpelthen bare nogle stærkere folk i front, siger spillende træner, Christian Holm, som selv var med til at starte det spritny hold op før denne forårssæson.

Hygge og godt sammenhold er vigtige end point

For Christian Holm og resten af Serie 6-holdet hos Øster Sundby B32 er det først og fremmest de bløde værdier, der er i højsædet. Pointene er mindre vigtige.

- Jeg synes, det har været en rigtig god opstartssæson for os på trods af, at vi kun har vundet én kamp, for det er ren og skær sjov og hygge for os, siger han og fortsætter:

- Vi har allerede fået et rigtig godt sammenhold og det er helt sikkert det vigtigste, siger han.

Ikke sidste nederlag i år

Drengene fra det østlige Aalborg har vundet én kamp indtil videre, da det blev til 6-3 mod B52/Aalborg, og netop den kamp bliver fremhævet af Christian Holm som sæsonens sjoveste.

Står det til Aalborggenseren er det heller ikke sidste gang i år, at det nye hold prøver at smager sejrens sødme.

- Jeg tror ikke, vi er færdige med at vinde i år. Omvendt tror jeg heller ikke, vi har tabt vores sidste kamp, siger han og komme med et bud på, hvordan de sidste kampe i sæsonen kommer til at forløbe resultatmæssigt.

- Jeg tror vi vinder to og taber to, lyder buddet.

Du kan se Øster Sundby B32’s foreløbige resultatliste her.

Log ind