Konsulenter søges til projekt "Bevæg dig for livet"

Vil du være med til at rekruttere flere jyske fodboldspillere? Kan du rådgive klubber og forstår du at involvere frivillige kræfter? Kan du bygge bro mellem organisationer, koordinere samarbejde og sikre dialog? Så er du måske en af de to visionskonsulenter, DGI og DBU Jylland søger til understøttelse af fodbolddelen af dansk idræts fælles vision "Bevæg dig for livet". Læs mere her.



DGI og DBU Jylland søger to visionskonsulenter til at understøtte arbejdet med den nye store fælles vision for dansk idræt ”Bevæg dig for livet”, som støttes med 100 millioner kroner af Danmarks Idrætsforbund (DIF), DGI, Nordea-Fonden og TrygFonden. Et af projektets overordnede mål er, at 600.000 flere danskere skal dyrke idræt i 2025.

DBU er del af visionen på fodboldsiden, og DBU Jylland samarbejder med DGI’s syv jyske landsdelsforeninger om at organisere indsatsen i Jylland. Her skal projektet styrke de jyske fodboldklubbers arbejde med rekruttering og fastholdelse af teenagere og voksne (25-59 år).

Som led i den praktiske organisering af den jyske indsats søger DGI og DBU Jylland netop nu to konsulenter; en med tilknytning i Nordjylland og en anden i Midt- og Vestjylland.

Konsulenter til to jyske enheder

DGI Nordjylland og DBU Jylland Region 1 søger en konsulent til den nordjyske region, mens DGI Vestjylland, DGI Midtjylland og DBU Jylland Region 2 søger en konsulent til det midt- og vestjyske område.

Pr. 1. august 2016 søger hvert område en målrettet, struktureret, dynamisk, netværksskabende og udviklingsorienteret visionskonsulent, der skal stå i spidsen for at nå målene i den fælles visionsaftale mellem DBU, DIF og DGI – med fokus på rekruttering af flere teenagere og voksne 30-55-årige til motionsfodbold og samtidig sikre involvering af flere frivillige i fodboldklubberne.

Visionskonsulenterne får en central rolle i udrulningen af visionsaftalen på fodboldområdet i tæt samspil med regionernes fodboldklubber, frivillige ressourcepersoner, DGI-konsulenter og DBU Jyllands klubrådgivere.

Ansvars- og arbejdsområder
Arbejdsopgaverne kan opdeles i følgende hovedområder:

  • Opsøgende og rådgivende virksomhed over for fodboldklubberne inden for de to målgrupper teenagere og voksne 30-55 år
  • Koordinere og samle indsatsen for de to målgrupper
  • Opbygning af netværk og involvering af frivillige
  • Koordinere og sikre samspil mellem DGI-konsulenter og DBU Jyllands klubrådgivere og være en god brobygger mellem de to organisationer – herunder sikre igangsætning af klubudviklingsforløb med fokus på rekruttering og fastholdelse af teenagere og 30-55-årige
  • Sikre samspil og dialog med lokale følgegrupper af frivillige og medarbejdere

Læs mere om visionskonsulenten i Nordjylland i opslaget her 

Ansøgningsfristen er torsdag den 16. juni 2016.

Læs mere om visionskonsulenten i Midt- og Vestjylland i opslaget her

Ansøgningsfristen er mandag den 13. juni 2016.

Oplysninger om DBU Jylland kan findes på dbujylland.dk

Log ind