Husk ansøgning: U19 Drenge Vest og U16 Piger Vest

U19 Drenge Vest og U16 Piger Vest er ansøgningsrækker, som klubber skal søge om deltagelse i hos DBU Jylland. Der er frist den 30. maj 2016. Få flere informationer her.



Det er nu, der skal ansøges, hvis man vil spille U19 Drenge Vest og U16 Piger Vest hos DBU Jylland. Foto: www.fodboldbilleder.dk

Klubber, der ønsker at få hold indplaceret på øverste niveau i DBU Jyllands centrale turnering for U19 Drenge og U16 Piger, skal ansøge om det senest mandag den 30. maj 2016.

Særligt om ansøgning til U19 Drenge Vest

Hold, der gerne vil spille i U19 Drenge Vest-rækken, skal ansøge ved at udfylde et skema (find det her), og de vil derefter blive udvalgt baseret på tidligere kampe og resultater.

Klubberne udvælges af en arbejdsgruppe nedsat af DBU Jyllands ungdomsudvalg, og de udpegede klubber offentliggøres den 10. juni 2016 på DBU Jyllands hjemmeside.

Særligt om tilmelding til U16 Piger Vest

Hold, der ønsker at deltage i U16 Piger Vest-rækken, som er en fællesturnering med DBU Fyn, tilmelder sig via KlubOffice.

Derefter udvælges deltagerholdene af en arbejdsgruppe nedsat af DBU Fyn og DBU Jylland. Holdene udpeges ud fra en vurdering af niveauet på de tilmeldte hold. Licensklubberne 2016/2017 er sikret en plads i rækken, hvis de ønsker det – men de skal tilmelde sig via KlubOffice lige som de andre hold.

Der udpeges 12-16 hold afhængigt af antallet af ansøgere og deres kvalitet.

Den 10. juni 2016 offentliggøres de udpegede hold på DBU Jyllands hjemmeside.

Se mere

Flere informationer på DBU Jyllands turneringssider

Log ind