Her er datoplanen for 2017

DBU Jylland har nu fastlagt kampdagene for forårs- og efterårssæsonen 2017. Se programmet og hvilke ændringer, der træder i kraft fra 2017, her.



Nu kan din klub godt begynde at sætte krydser i kalenderen for kampdatoerne i 2017. DBU Jylland har nemlig fastlagt 2017-datoplanen for de centrale 11- og 8-mands-rækker. 

Du kan finde datoplanen 2017 for DBU Jyllands centrale rækker i 11-mands og 8-mands (U13) her

Der er vedtaget følgende ændringer i datoplanen for 2017:

Ændringer fra 2017
I Jyllandsserien for herrer skal der fra 2017 ikke længere spilles kvalifikationskampe til Danmarksserien. Det sker på baggrund af ændringer i strukturen i herresenior-turneringerne og betyder, at rækken slutter samtidigt med de andre herresenior-rækker i DBU Jyllands centrale turnering.

Når turneringen starter op i DBU Jyllands centrale turneringer efter sommerferien 2017, sker det en uge senere end tidligere. Det gælder både ungdoms- og seniorrækkerne og er vedtaget efter ønske fra DBU Jyllands Ungdoms- og Seniorudvalg. Ændringen betyder, at turneringen starter op i den samme uge, som skolernes sommerferie slutter, og begrundes med, at kampene derfor ikke i samme grad vil blive påvirket af sommerferieafvikling.

I ungdomsrækkerne er spillerunden, som tidligere lå i sommerferiens sidste uge, flyttet til en midtuge-kamp i løbet af sæsonen. I seniorrækkerne er runden rykket til sidst på sæsonen (oktober eller november) for at fastholde afviklingen i en weekend.

 
Vær opmærksom på, at datoplanen er en rettesnor, og at det er muligt at flytte kampene, hvis klubberne er enige.

Husk i øvrigt, at ændringerne først gælder fra kalenderåret 2017.

Log ind