Bliv klogere på overfaldsfodbold

Højt pres og hurtige omstillinger er på programmet, når Henrik Pedersen, forhenværende træner i HB Køge og Red Bull Salzburg, sætter fokus på overfaldsfodbold på DBU Jyllands trænerseminarer i Tilst og Aars den 30. maj og 1. juni. Se mere her.



Der kommer masser af fif og praktiske råd til angrebsspillet på DBU Jyllands kommende trænerseminarer den 30. maj og 1. juni, der begge har temaet ”overfaldsfodbold”.

Seminarernes instruktør, Henrik Pedersen, er forhenværende cheftræner i HB Køge og har en baggrund i Red Bull-koncernen, hvor han har været med til at udvikle netop den spillestil for FC Red Bull Salzburg. Fra sommeren 2016 er han tilknyttet Union Berlin i den tyske 2. Bundesliga.

På seminarerne vil Henrik Pedersen præsentere sin angrebsivrige tilgang til fodbold og forklare, hvad overfaldsfodbold er. Deltagerne vil både få et indblik i tankerne bag spillestilen og praktiske indspark til, hvordan den gennemføres på banen.

Han vil desuden dele sin filosofi om, hvorfor overfaldsfodbold som spillestil og træningsmetode understøtter spillernes individualitet og evne til at præstere på højt niveau.

Kom på seminar i Aars eller Tilst

Seminaret henvender sig til trænere for ungdoms- (fra U15) og seniorhold. Kan dit hold bruge nye ideer til, hvordan I kan etablere højt pres på banen, sætte fart på omstillingerne og generelt øge aggressiviteten i angrebsspillet, er seminaret måske noget for dig. Det afholdes på hverdage to forskellige steder i Jylland:

Tid Sted Tilmelding
Mandag d. 30. maj
Kl. 18.00-21.00
Tilst Tilmelding kan ske her
senest den 25. maj 2016
Onsdag d. 1. juni
Kl. 18.00-21.00
Aars IK Tilmelding kan ske her
senest den 27. maj 2016


Pris

Prisen for deltagelse på et seminar er 350 kroner.

Kontakt os

Hvis du har spørgsmål til seminaret, er du velkommen til at kontakte René Jensen, koordinator i DBU Jylland Udvikling, på telefon 8939 9954 eller mail rjen@dbujylland.dk.

Log ind