Michelsen indledte tretrinsraket

Igen i år præsenterer DBU Jylland en række trænerseminarer forud for den kommende sæson. Det første af tre seminarer i Esbjerg løb af stablen mandag den 11. januar med SønderjyskEs Jakob Michelsen på plakaten.



Sønderjyskes superligatræner, Jakob Michelsen, delte ud af sine øvelser med medier fra Esbjerg fB. Foto: LLN Press



Fodboldsæsonen venter forude, og igen i år er der masser af inspiration at hente for jyske trænere. DBU Jylland afholdt først på måneden seminar i Brønderslev, på lørdag gælder det Vildbjerg, og i Esbjerg afvikles der over tre mandage seminarer med en tretrinsraket af toptrænere på programmet.

Mandag aften var det således SønderjyskEs superligatræner Jakob Michelsen, der med spillere fra Esbjerg fB gav ideer til bl.a. den basale tekniske træning. Øvelser, som de 70 deltagende trænere fulgte aktivt med i, gjorde notater om eller optog på iPad.

- Det var en rigtig god aften trods det kolde vejr, og jeg ser frem til de to næste seminarer, lyder det fra klubrådgiver i regionen, Svend Pedersen.




Der var masser af input til trænerne ved det første af tre seminarer i Esbjerg, hvor deltagerne tog notater eller direkte optog øvelserne på iPad. Foto: LLN Press



Flere seminarer i kalenderen

Forude venter to seminarer i Esbjerg. Der lægges ud mandag 18. januar, hvor cheftræner for Esbjerg fBs superligahold, Jonas Dal, bl.a. vil give ideer til omstilling.

Tilmeld dig seminaret med Jonas Dal her

Ugen efter, den 25. januar, bliver der fulgt op med Michael ”Mex” Pedersen også fra Esbjerg fB, hvor overskriften er ”relationelle færdigheder”.

Tilmeld dig seminaret med Michael ”Mex” Pedersen her

Læs mere

Trænerseminarer i Esbjerg

Log ind