DBU Jyllands turneringer får flotte karakterer

En ny undersøgelse fra DBU Jylland viser, at de jyske klubber generelt set er meget tilfredse med DBU Jyllands turneringstilbud. Også serviceniveauet hos DBU Jyllands turneringsafdeling scorer højt.

Valg til de regionale årsmøder

DBU Jylland turneringer klarer sig flot i ny undersøgelse. Foto: DBU Jylland
De jyske klubber er generelt meget tilfreds med de turneringstilbud, som DBU Jylland har på hylderne. Det viser en rundspørge hos flere end 500 jyske fodboldledere.

Således vurderer flere end ni ud af ti, at DBU Jyllands turneringstilbud matcher behovet i de adspurgtes klubber, lige som også serviceniveauet i DBU Jyllands turneringsafdeling får en tommel op.

Her er 83,2 procent således positive, når det kommer til en vurdering af, hvor godt man føler sig hjulpet, når man kontakter DBU Jyllands turneringsafdeling.

God hjemmeside med plads til forbedring

I undersøgelsen blev de jyske klubber også bedt om at vurdere, hvor nemt de synes det er, at finde den information man søger på dbujylland.dk. Og også her, var resultatet overvejende positivt.

77 procent af de adspurgte har således sat deres flueben ved fire, fem eller seks, hvor seks er bedst.

- Jeg synes, at undersøgelsen giver nogle opløftende tilbagemeldinger, og viser, at der er meget, som vi gør godt. Når det er sagt, så er der stadig også plads til forbedringer, og vi vil nu sætte os ned og kigge på, hvordan vi kan blive endnu bedre, lyder det fra Ole Frandsen, som er leder af DBU Jylland turneringer.

Begrænset kendskabet til turneringsbegreber

Undersøgelsen viser, at selv om serviceniveauet og turneringstilbudene scorer højt, så er der andre steder, hvor det halter.

Bl.a. andet melder de adspurgte tilbage, at en række af de væsentligste turneringsbegreber, er vanskelige at gennemskue. Bl.a. mener kun 14,1 procent af de adspurgte, at de har et meget godt kendskab til termen ”fleksibilitetsregler” mens 78,2 procent angiver, at de kun delvist eller mindre godt, kender til begrebet ”Automatisk indplacering”.

- Tallene viser, at vi har en opgave i at formidle, hvad en række af begreberne omkring vores turneringer betyder, og på den måde skabe færre tvivlsspørgsmål omkring brug af spillere, rykning af kampe og lignende, siger Ole Frandsen.

Udvalgte tal fra undersøgelsen

- 83,2 procent har sat flueben ved fire, fem eller seks, i vurdering af, hvor godt de føler sig hjulpet, når de kontakter DBU Jyllands turneringsafdeling.
- 90,7 procent mener i enten høj eller meget høj grad, at DBU Jyllands turneringstilbud matcher behovet i klubben.
- 77 procent mener, at de er enten nemt eller meget nemt at finde den information man søger på turneringssiderne på dbujylland.dk. 1,6 procent mener, at det er meget svært.
- Datoplaner og frister er det mest besøgt område blandt de adspurgte, mens regler om op- og nedrykning af spillere ligger på andenpladsen.
- Mange kender til termen ”kvartalsspiller”. 52,5 procent vurderer således, at de kender begrebet meget godt, mens 23,4 procent kender det mindre godt. Omvendt kender kun 14,1 procent ”fleksibilitetsregler” meget godt, ens 85,9 procent angiver, at de kun kender det delvist eller mindre godt.


Log ind