Få din virksomhed med på førsteholdet

DBU Hotel & Kursuscenter lægger lokaler til et gennemprøvet netværkskoncept, som kan give spændende og givtige relationer for din virksomhed.



Gode relationer er et must på både fodboldholdet og blandt virksomheder. Foto: Fodboldbilleder.dk


DBU Hotel og Kursuscenter i Aarhus søger virksomheder, som vil indgå i et unikt netværk af erhvervsdrivende.

Netværket vil være basseret på det anerkendte og gennemprøvede netværkskoncept fra Relationsfabrikken, og det betyder blandt andet, at din virksomhed vil være den eneste i netværket der repræsenterer din branche – det giver et godt fundament for tryghed og åbenhed.

Du kan deltage hver anden tirsdag i lige uger – mindst 18 gange årligt – i DBU Hotel & Kursuscenter faciliteter i Tilst ved Aarhus, som til dagligt bl.a. huser DBU Jylland administration og er samlingssted for DBU’s ungdomslandshold.

Hvorfor skal du være med?

Du skal være med, fordi du enten kender til eller vil afprøve mulighederne i et professionelt, relationsskabende erhvervsnetværk. Vi tror på at stærke relationer, baseret på kendskab og tillid, er fundamentet for langsigtet netværkssucces.

Som medlem i DBU Erhvervsnetværk Aarhus er du automatisk kvalificeret til at deltage i de aktiviteter, som Relationsfabrikken tilbyder, bl.a. deltagelse i mindst 4 årlige stormøder. Herudover er du oprettet på Relationsfabrikkens IT-platform med over 950 virksomheder.

Det er bestemt ikke et krav eller en forudsætning, at du har interesse for sport eller fodbold – du og netværket har fokus på at øge dine forretningsmuligheder.

Det får du

Prisen for 12 måneders deltagelse i netværket er 9.990 kr. eksl. moms.

- Mindst 18 årlige netværksmøder

- Invitation til stormøder i Jylland og på Fyn
- ”Kend dig selv, og forstå andre” – Insights personprofil
- Branche-suverænitet
- Gode faciliteter fem minutter fra E45 og med gratis parkering

Hvis du gerne vil høre mere om udbyttet og mulighederne ved at indgå i netværket kommer mødeleder Jacob Mikkelsen gerne på besøg.

Intromøde

Du kan komme til intromøde tirsdag den 3. maj 7.30 – 9.30. Tilmeld dig hos Peter Jakobsen fra DBU Jylland på peja@dbujylland.dk, 2158 4668, eller Jacob Mikkelsen fra Relationsfabrikken, jacob@relationsfabrikken.dk, 5149 0999.

Log ind