46-årig nettede fire gange i samme Serie 3-kamp

Da Fårvangs hold i Serie 3 i weekenden vandt med 6-5 på udebane mod Viborg Søndermarken IK, kom en 46-årig angriber på måltavlen fire gange.



Peter Pedersen er bevist på, at rutine ikke fornægter sig. Foto: Ole Frandsen

Det hører til sjældenhederne, at en spiller scorer fire gange i samme kamp i Serie 3.

Det var ikke desto mindre, hvad der skete i weekenden, hvor Fårvang IF’s Peter Pedersen fandt vej til målnettet fire gange på under en time i Serie 3-opgøret mod Viborg Søndermarken IK – som i øvrigt sluttede med cifrene 6-5 til udeholdet fra Fårvang.

Ekstra usædvanlig er præstationen, fordi den målfarlige spydspids er født i 1969, og derfor er 46 år gammel.

Tre gode mål og en simpel inderside

Peter Pedersen er selv ret godt med de fire mål han fik scoret i kampen, i sin i øvrigt bare anden af slagsen for Fårvang IF.

- Ved det første mål, kommer jeg foran keeperen og får headet den ind, mens nummer tre er et landskud, som ryger op i krogen. Ved det fjerde mål, kommer jeg også først på en bold, som jeg sætter over i sidenettet. Det sidste af de fire mål var bare en inderside, som jeg skulle sætte på. Det kunne enhver have klaret, lyder det beskedent fra målræven.

Lillebror trak

Før denne sæson var Peter Pedersen fast mand hos Bjerringbro IF, hvor han har scoret 246 mål i 569 kampe, og planen var, at nu skulle støvlerne stilles på hylden. Men lillebror Brian fik ham på andre tanker.

- Jeg har tidligere spillet sammen med min lillebror i Bjerringbro IF, men han skiftede til Fårvang IF for nogle år siden, og han sagde, at jeg var i alt for god form til at stoppe, siger Peter Pedersen, og fortsætter:

- Og så sagde han til mig, at han jo allerede havde et billede hængende at os begge to i Bjerringbro-spillersæt, og han ville også rigtig gerne have et, hvor vi begge to har Fårvang-tøj på, lyder det fra den målfarlige angriber, som tror på flere mål i denne sæson.

- Nu har jeg jo fået lavet fire mål, som mon ikke jeg kan nå op på ti i alt? Men jeg vil ikke hænges op på det, for jeg er jo en gammel mand, siger han og griner.


Peter Pedersen er 46 år, og scorede fire Serie 3-mål i weekenden. Imponerende!

Opslået af Jysk Fodbold på 4. april 2016

Log ind