Nye events på udlejningshylderne

Fodbold-Tivoli, Fodbold-Olympiade og Firebane-stævner. Det er navnene på tre nye fodboldevents, som du kan leje igennem DBU Jylland.



Få en fodboldfest i egen klub. Foto: FunFodbold.dk


Hvis din klub gerne vil skabe en fodbolddag lidt udover det sædvanlige, så kan det være at du skal tage et kig på DBU Jyllands og FunFodbold.dks nye udlejningstilbud til de jyske klubber.

Udover DBU Jyllands eksisterende udlejningstilbud kan du nemlig få fat på et af de tre spændende events: Fodbold-Tivoli, Fodbold-Olympiade og Firebane-stævner.

Fodbold-Tivoli

Med 13 sideløbende aktiviteter er Fodbold-Tivoliet virkelig et event, hvor der er knald på fodboldkedlerne.

Fodbold-Tivoli er særligt velegnet til udendørs afvikling i forårs-, sommer-, og de tidlige efterårsmåneder, da det byder på en bred vifte af alternative fodboldaktiviteter: Fra oppustelige fodboldbaner til faldmåtter og megafodbolde.

Eventet, som er særligt relevant for de 7-15 årige, løber typisk over fem timer.

Læs meget mere om Fodbold-Tivoli her.

Fodbold-Olympiade

Fodbold-Olympiade bliver afviklet i en idrætshal, og er derfor en særlig velegnet aktivitet i månederne fra oktober til april.  Til en Fodbold-Olympiade bliver der spillet kampe på oppustelige baner, ligesom der bliver målt, hvor hårdt du kan sparke og hvor hurtigt, du kan drible. Og så kan man også teste færdighederne i bordfodbold.

DBU Jyllands samarbejdspartner, FunFodbold, kommer med alle rekvisitter samt en afviklingsansvarlig person, der med hjælp fra klubben sætter materialerne op, afvikler en eller to olympiader og pakker det hele sammen igen. Klubben skal blot stille med fem hjælpere, pr. afvikling (tre timer), som skal være med til at gøre Fodbold-Olympiaden til en sjov oplevelse for deltagerne.

Læs meget mere om Fodbold-Olympiade her.

Firebane-stævner

Et Firebane-stævne foregår på fire oppustelige fodboldbaner, der måler 15x8 meter. Disse giver garanti for intenst fodboldspil og passer netop til en idrætshal - men afviklingen kan dog sagtens foregå udendørs på græs eller kunstgræs.

Den primære målgruppe er drenge og piger fra U7–U15, men alle, fra de mindste til veteranerne, vil blive grebet af stemningen et 4-banestævne på oppustelige baner.


Også i dette event vil FunFodbold.dk komme med alle rekvisitterne samt en afviklingsansvarlig, som, sammen med klubben, vil sætte banerne op og pakke sammen igen efterfølgende.

Stævneformen kan skræddersyes efter klubbens ønske. F.eks. kan man spille med op- og nedrykning til næste bane, efter hver kamp, så spillerne bliver matchet bedst muligt. Så får både de bedste og de mindre dygtige en god fodbolddag.

Læs mere om Firebane-stævnerne her.

Yderligere information

Vil du vide mere? Så kontakt Jan M. Hansen fra FunFodbold.dk på 2757 1627 eller mail, ifc@mail.tele.dk.

FunFodbold.dk

Besøg FunFodbold.dk

Log ind