Fundraising - kom godt i gang

På et seminar den 30. oktober vil DBU’s fundraiser Christian Bordinggaard gøre op med fordommen om, at fundraising er en svær disciplin.



Er fundraising relevant for en fodboldklub? Er det svært? Hvad er mulighederne?

Kan du nikke genkendende til ovenstående spørgsmål, så er det inspirerende seminar om fonde og puljer noget for dig. Seminaret afholdes på DBU Jyllands fodboldcenter i Tilst torsdag den 30. oktober 2014 kl. 19-22.

Et hav af muligheder

Christian Bordinggaard, DBUs Fundraiser og oplægsholder på seminaret, har mange års erfaring inden for fundraising og vil på seminaret dele ud af sine personlige erfaringer, ligesom han vil give eksempler på, hvordan opgaven med at søge fonde og puljer kan løses med succes.

- For mange frivillige i idrættens verden er fundraising ukendt – eller også føles disciplinen uoverskuelig og udfordrende at komme i gang med. Men fundraising behøver ikke at være svært, og der findes rent faktisk et hav af muligheder for at søge fonde og puljer, hvis man vælger den rette strategi, siger Christian Bordinggaard.

- Det handler i bund og grund om at gøre sig erfaringer med, hvilke projekter, der er velegnede at søge om fondsmidler til, siger Christian Bordinggaard og tilføjer, at det ikke kræver en lang videregående uddannelse for at komme i gang med fundraising. 

- Det er min erfaring, at langt de fleste klubber vil kunne udpege en person, som kan bidrage til klubbens indtjeningsmuligheder, siger Christian Bordinggaard.

Tips, faldgruber og gode eksempler

Programmet for seminaret vil blandt andet indeholde:
  • Hvilke projekter er egnede til fundraising?
  • Hvordan laver jeg en fundraisingstrategi?
  • Hvilke fonde og puljer kan jeg søge?
  • Hvordan søger jeg?
  • Tips og faldgruber
  • Gode eksempler

Seminaret varer i alt tre timer, og der vil være en let anretning undervejs.

Tilmeld dig allerede nu

Hvis du og din klub er interesseret i at komme i gang med at søge fonde og puljer, eller hvis du har brug for ny inspiration til fundraising – så tilmeld dig seminaret. Der er tilmeldingsfrist den 25. oktober 2014.

Tilmeld dig her.

Det koster kun 200 kr. at deltage.

Kontakt os

Har du spørgsmål til seminaret, er du meget velkommen til at kontakte Nikolaj Sloth på mail niko@dbujylland.dk eller tlf. 8939 9961.

Se mere

Du kan også få gode råd til sponsorjagten, når DBU Jylland afholder sponsorseminar torsdag den 18. september 2014. Se mere her.

Log ind