Mød Morten Olsen til september

Den danske landstræner gæster DBU Jylland - tilmeld dig allerede nu seminaret den 11. september.



Morten Olsen er Danmarks ubetinget største trænerkapacitet, og nu har du mulighed for at komme helt tæt på den 65-årige landstræner, der siden år 2000 har stået i spidsen for landets bedste fodboldspillere.

Den danske landstræner deler ud af sin enorme fodboldviden, når DBU Jylland afholder trænerseminaret ”Landsholdstræning” torsdag den 11. september 2014 kl. 17.00-20.30 ved DBU Jyllands fodboldcenter i Tilst.

Hvad er Danmarks chancer for deltagelse ved EM i 2016?

Hvorfor er du landstræner og ikke klubtræner? Hvorfor foretrækker du at spille 4-3-3? Hvad er Danmarks chancer for at kvalificere sig til EM i Frankrig i 2016?

Som træner brænder du sikkert for at stille Morten Olsen et spørgsmål eller to, og det bliver der rig mulighed for i løbet af seminaret. Men inden landstræneren står klar til at svare på spørgsmål, indledes seminaret med 1½ times praktik på træningsbanen, hvor Morten Olsen vil demonstrere en række af de træningsøvelser, som han anvender på det danske landshold. 

Tilmeld dig allerede nu

Seminaret henvender sig primært til seniortrænere og trænere for de ældste ungdomsårgange fra U15 og opefter.

Det koster 350 kr. at deltage i seminaret inklusiv let forplejning, og du kan allerede nu tilmelde dig ”Landsholdstræning” med Morten Olsen her. Der er tilmeldingsfrist lørdag den 6. september.

Tilmeld dig her

Log ind