Begrænset bemanding hos DBU Jylland i dag

DBU Jyllands fire regionale kontorer og turneringsafdelingen er ikke at træffe i dag, da de er til fælles visionsdag for turneringerne. De bliver samtidig præsenteret for de nye digitale værktøjer som følge af spillerregistreringen.


DBU Jyllands turneringsafdeling og regionale kontorer er til fælles visionsdag på fodboldcentret i Tilst. Derfor vil der kun kunne svares på henvendelser i begrænset omfang. Foto: Bob Gisselmann.



Der er ikke mange til at svare på henvendelserne vedrørende DBU Jyllands turneringer i dag. Både DBU Jyllands turneringsafdeling og de fire regionale kontorer er samlet på fodboldcentret i Tilst til fælles visionsdag for turneringerne fra kl. 09.00-12.00.

Efter frokost fra kl. 13.00 til 15.00 går regionskontorerne og turneringsafdelingen videre til et seminar, hvor DBU’s IT-afdeling kommer og præsenterer idéerne og mulighederne med de nye digitale værktøjer, der kommer i kølvandet på spillerregistreringen.

Efter seminaret går de til personalemøde resten af dagen.

I morgen er alle tilbage på deres respektive kontorer, hvor de er klar til at svare på klubbernes henvendelser. Dog på nær Region 3's kontor, da de holder intern personaledag i morgen fra kl. 09 til 15.

Log ind