Nye øvelser til fodboldmotionisterne

Er I godt i gang med Fodbold Fitness i jeres klub, men har brug for ny inspiration til træningen? Lørdag den 13. september kan I blive klædt på til efteråret med nye øvelser.



Har I brug for nye udfordringer og nye idéer til træningsøvelser? Flere etablerede Fodbold Fitness-klubber efterspørger nye øvelser som supplement til øvelseshæfterne.

Det forsøger DBU Jylland nu at imødekomme ved at afholde inspirationsdag lørdag den 13. september 2014 kl. 10-14 på DBU Jyllands fodboldcenter i Tilst.

Masser af praktik på programmet

Programmet for arrangementet har fokus på praktikken – gode og sjove træningsøvelser. Som deltagere vil I blive inddraget aktivt i dele af undervisningen – så husk praktisk tøj.
 
Program – lørdag den 13. september 2014
Kl. 10.00-10.10:

Velkommen ved Fodbold Fitness-konsulent Anders Østergaard
Kl. 10.15-11.15:


Tema: Glæde, motivation og bevægelse – praktisk undervisning på kunstgræsbanen ved René Schmidt, underviser på Idrætshøjskolen i Aarhus
Kl. 11.20-12.00:
Frokost
Kl. 12.05-13.30:


Tema: Nye Fodbold Fitness-øvelser og formidling til motionister – praktiske stationsøvelser på kunstgræsbanen
Kl. 13.30-14.00:
Evaluering og tak for i dag

Gode og sjove træningsøvelser for alle

Både nye og etablerede Fodbold Fitness-klubber er sikre på at få masser af inspiration og nye øvelser med hjem, og de mange nye øvelser kan bruges både til Fodbold Fitness for mænd, kvinder og mix.

- Det primære formål med inspirationsdagen er at give tovholdere og trænere ude i Fodbold Fitness-klubberne ny inspiration til at lave flere gode og sjove træningsøvelser udover dem, som man finder i de nuværende øvelseshæfter. Derudover vil der være fokus på, hvordan deltagerne kan blive endnu bedre til at motivere deres målgruppe, siger Anders Østergaard, Fodbold Fitness-konsulent hos DBU.

Fodbold Fitness inspirationsdagen henvender sig primært til personer i klubben, som allerede praktiserer eller har kendskab til Fodbold Fitness, men klubber, som ikke har det store kendskab til konceptet, er også meget velkomne på inspirationsdagen.

DBU Jylland opfordrer til, at I tager flere personer af sted fra samme klub for at sikre det bedste udgangspunkt for arbejdet i klubben. Erfaringerne peger på, at det er lettere at være flere om opgaverne.

Tilmelding

I kan tilmelde jer inspirationsdagen her.

Der er tilmeldingsfrist onsdag den 3. september 2014.

Er I allerede en del af en Fodbold Fitness-klub, som på tilmeldingstidspunktet har underskrevet en forventningsaftale, kan I gratis deltage i arrangementet med to personer. For alle øvrige deltagere er prisen 250 kr. pr. person.

Kontakt os

Har I spørgsmål omkring inspirationsdagen eller Fodbold Fitness generelt, er I meget velkomne til at kontakte os.

DBU Jyllands Fodbold Fitness-konsulent:
Anders Østergaard – anoe@dbujylland.dk – tlf. 5166 0221

Ansvarlig hos DBU Jylland:
Christian Kjær – kjaer@dbujylland.dk – tlf. 8939 9934

Log ind