Ny kontorleder i Region 4

Martin Clausen har overtaget posten som kontorleder for DBU Jyllands Region 4



Martin Clausen er ny leder af DBU Jylland Region 4's kontor i Glejbjerg. Foto: Martin Weibel


De 190 klubber og næsten 30.000 spillere i DBU Jyllands Region 4 har fået ny chef. Det er den 29-årige Martin Clausen, der har overtaget posten som kontorleder efter Bent Aagaard Jensen, der er gået på pension.

Skiftet i chefstolen er dog ikke noget, klubberne vil mærke meget til i hverdagen.

- Det vigtigste vil fortsat være at have klubberne i fokus og yde den bedst mulige service overfor dem, og de vil ikke komme til at mærke en masse ændringer, understreger Martin Clausen.

Der bliver heller ikke tale om noget nyt bekendtskab for lederne rundt i klubben, idet Martin Clausen i forvejen er kendt på regionens kontor i Glejbjerg Fritidscenter. Han er udlært på kontoret i 2009 og har siden været med til at servicere klubberne.

Rokering i arbejdsopgaver

Kontoret har yderligere to medarbejdere, og internt vil der ske nogle rokader omkring arbejdsopgaverne, men det vil ikke være noget, klubberne lægger mærke til.

- Og selvom opgaverne fordeles lidt anderledes, vil det være sådan, at vi kan supplere hinanden i forbindelse med ferie og fravær, påpeger Martin Clausen.

Arbejdet på kontoret handler primært om servicering af de 190 klubber i regionen, men der er også meget andet arbejde der udføres for DBU Jylland og DBU. Ud over arbejdet på kontoret i Glejbjerg kan Martin Clausen heller ikke holde sig fra fodbolden i fritiden. Han og familien er bosiddende i Sdr. Hygum ved Rødding. Her er han engageret i Sdr. Hygum Boldklub.

Yderligere oplysninger

For yderligere information, kontakt Martin Clausen macl@dbujylland.dk eller mobil: 20 23 84 75

Log ind