Far og søn på hvert sit hold i seriekamp

En 19-årig søn og 43-årig far tørnede sammen, da Kolind/Perstrup IF og Pindstrup IF spillede ved KPI’s klubhus i lørdags.



Kolind/Perstrup IF var for stærk kost for Pinstrup IF, da de to hold spillede mod hinanden i weekenden. Foto: KPI-fodbold.dk


Det er meget normalt, at far og søn deler en fælles passion for fodbold. Man ser også ofte en far, som træner sin søn eller en søn, som spændt følger sin far fra sidelinjen.

Straks mere sjældent er det, at en far og søn spiller med i samme Serie 4-kamp – for hvert sit hold.

Det var ikke desto mindre tilfældet, da 19-årige Kasper Holm Hansen stod overfor sin 43-årige far, Jesper Holm Hansen i lørdags, da Kolind/Perstrup IF mødte Pindstrup IF (Serie 4, 63) og vandt kampen med 4-1.

Ville sagtens kunne tackle far

Det var lidt af en tilfældighed, der gjorde, at de to familiemedlemmer tørnede sammen på Kolinds hjemmebane. For mens Kasper Holm Hansen normalt er i Serie 1-truppen i Kolind, så hopper farmand kun i fodboldstøvlerne, når Pindstrup IF for alvor er i mandskabsmangel.

Derfor var der heller ikke tid til så mange kærlige drillerier inden kampen. Og også efter kampen har der været fairplay mellem de to kompetanter og familiemedlemmer, som til dagligt bor under samme tag.

- Men der var da lidt stikkerier over aftensmaden. Det blev dog lidt dæmpet af, at vi faktisk begge spillede en halvsløj kamp, siger Kasper Holm Hansen, som godt kunne begrave familiekærligheden i de 90 minutter kampen varede.

- På banen er vi modstandere, og derfor ville jeg heller ikke have noget problem med at tackle min far, siger han og understreger at de to aldrig kom i nærkampe, på trods af at han selv spillede central midtbane og faren frontløber.

Kender driblingerne

Selvom Kasper Holm Hansen har stor respekt for faderens venstreben og dribleevner, så var der ikke nogen af aktionerne, som overraskede ham.

- Jeg kender jo alle driblingerne fra haven, hvor vi har trillet lidt bold, ligesom så mange andre fædre og sønner, siger han, og afslører, hvordan holdkammeraternes reaktion var, på det usædvanlige fodboldmøde.

- De fleste syntes det var lidt sjovt, og grinede af det. Også fordi en del af spillerne på Kolind/Perstrup IF-holdet er lidt oppe i årene og selv har prøvet at spille med eller mod ham tidligere, forklarer Kasper Holm Hansen.

Log ind