Få succes med sponsorjagten

Der er masser af gode råd, udveksling af erfaringer og konkrete redskaber, når DBU Jylland gentager succesen og afholder sponsorseminar torsdag den 18. september.



- Mit mål er, at I alle har en konkret idé til, hvordan I mindst kan tjene 25.000 kr. til klubben, når I går hjem herfra.

Sådan fangede DBU Jyllands klubrådgiver Palle Madsen deltagerne, da DBU i foråret afholdt de første fire sponsorseminarer med stor succes.

Fik du dig ikke tilmeldt i foråret, giver DBU Jylland dig nu en ny mulighed for at få gode råd og inspiration til sponsorjagten, når vi afholder sponsorseminar torsdag den 18. september 2014 kl. 19-22 på DBU Jyllands fodboldcenter i Tilst.

Planlægning, idéudvikling og salgsarbejde

På seminaret giver klubrådgiver Palle Madsen – som har stor erfaring med sponsorarbejde fra sit tidligere job som salgschef i Silkeborg IF – dig gode råd til sponsorarbejdet i din egen klub. 

- Der er ingen nem løsning. Men omvendt skal man heller ikke gøre det sværere, end det er, siger Palle Madsen, som på seminaret vil komme ind på følgende:
  • Få valgt en sponsoransvarlig og nedsæt et sponsorudvalg
  • Start med god planlægning
  • Brainstorm og idéudvikling – overvej alternative aktiviteter
  • Udarbejd præsentationsmateriale
  • Kom godt i gang med salgsarbejdet
  • Få tilfredse sponsorer
Derudover vil du blive præsenteret for en række gode og alternative eksempler på, hvordan andre klubber skaffer sponsorer. Du kan blandt andre møde Jesper Thomsen, formand for sponsorudvalget i Aalborg Freja, som vil fortælle om deres tilgang til sponsorarbejdet fra start til slut.

Program – 18. september 2014
Kl. 19.00
Velkomst ved repræsentant fra DBU Jylland
Kl. 19.15

Sponsorarbejde starter med god planlægning ved Palle Madsen
Kl. 20.00
Pause med let anretning
Kl. 20.30

Sponsorkoncept og alternative indtjeningsmuligheder ved Palle Madsen
Kl. 21.15

Sponsorarbejdet i praksis ved Jesper Thomsen, Aalborg Freja
Kl. 22.00
Tak for i aften

Tilmeld dig her

Du kan tilmelde dig seminaret her.

Prisen for at deltage i seminaret er 200 kr. pr. person, og der er tilmeldingsfrist torsdag den 11. september 2014.

Få mere inspiration i Jysk Fodbold

I juni-udgaven af magasinet Jysk Fodbold kan du læse mere om de fire sponsorseminarer i foråret. Du får nogle af Palle Madsens gode råd til sponsorjagten, og du kan læse om, hvad deltagerne har af udfordringer og gode idéer i forbindelse med sponsorarbejdet.

Du finder artiklen her.

Kontakt os

Har du spørgsmål til seminaret, er du meget velkomne til at kontakte DBU Jyllands klubrådgiver Palle Madsen på mail pama@dbujylland.dk eller tlf. 2068 1967.


Log ind