Deltag gratis i store børne-events

Giv klubbens yngste spillere en stor fodbold-oplevelse i efteråret. Deltag i Jyske 3-bold Storstævner i Hinnerup, Aalborg, Them, Tarp eller på Mors. Tilmeld online nu.

foto: Bording IF
Der kan deltage over 1000 spillere ved hvert event, her er det spillere fra forårets stævne i Bording (foto: Bording IF)
 


Et sandt fyrværkeri af fodbold-oplevelser venter en lang række børnehold i efteråret. Vi fortsætter nemlig kavalkaden af Jyske 3-bold Storstævner, der byder på bandefodbold for 3-mandshold U6-U10, dvs. for årgangene 2005-2009.

Oplev også det store fodboldtivoli, som følger med: Hoppebanen, Målkongen, Kaffebaren og mange andre sjove udenomsaktiviteter. Værtsklubberne byder på sunde snacks og Ribena tilbyder smagsprøver på sommersaft, for uden mad og drikker duer fodboldheltene ikke.

Også for forældre og søskende

Der er således masser at opleve på bandebanerne for de små spillere, men også for forældre, søskende og andre tilskuere vil der være masser at få tiden til at gå med. Helt gratis.

Hvert stævne kører fra kl. 10-18 og dit hold vil skulle spille kampe i en periode på to timer, så det tager altså ikke hele dagen, medmindre I gerne vil blive og lege lidt videre udenfor banerne. Stadionspeakeren vil holde dig ajour løbende hele dagen.

De store børne-events finder sted her:
23. august i Hinnerup – tilmeld online her
30. august i Aalborg – tilmeld online her
31. august i Them v/Silkeborg (bemærk ny værtsklub er Them GF) – tilmeld online her
13. september i Tarp v/Esbjerg – tilmeld online her
14. september i Nykøbing Mors – tilmeld online her

Tilmeld nu – det er ganske let

Tilmeld dit hold på links ovenfor eller via staevner.dk – det er helt ligetil for dig som træner og koster ikke noget. Tilmeldingsfristen er 10 dage før det enkelte stævne, herefter kan tilmeldes via mail til DBU Jylland Turneringer.

Der er flotte medaljer til alle spillere, som bliver overrakt ved en særlig ceremoni, efter hver aldersgruppes kampprogram er afsluttet.

Se mere på www.jyske3bold.dk

Log ind