MENU

Se holdopstillinger på dbujylland.dk

Nu kan du se alle holdopstillinger online på dbujylland.dk. Også selv om I ikke fører livescore på kampen. Det er et resultat af de nye elektroniske holdkort, som er obligatoriske at udfylde.Nu kan du se dine egen og modstanderholdens holdopstillinger på dbujylland.dk og Fodbold-app'en. Grafik: Martin Weibel
Hvem sad over i starten af sæsonen, og hvilke spillere har de kommende modstandere benyttet indtil nu?

Det er nogle af de spørgsmål, som du fremover kan få tjek på, på dbujylland.dk.

Holdkortene er nemlig blevet elektroniske, og det har gjort det muligt, at se hvem der tørner ud for de forskellige hold. Man kan se holdopstillingerne her på dbujylland.dk eller på Fodbold-app’en til iPhone og Android-mobiler.

Husk (også) de elektroniske holdkort

Selv om holdkortene nu er blevet elektroniske, er det ligesom før helt obligatorisk at udfylde dem. Således skal der op til kampstart stadig foreligge gyldige holdkort til redigering, fortæller Ole Frandsen, som er leder af DBU Jylland Turneringer.

- Nogen tror fejlagtigt, at det er blevet frivilligt at udfylde holdkort. Det er en forkert antagelse, og derfor vil vi, såfremt nogen glemmer at udfylde de elektroniske holdkort, følge sagen til dørs, siger han, inden han dog sender roser til de jyske klubber.

- Heldigvis er langt, langt de fleste allerede blevet gode til at udfylde de elektroniske holdkort. Over 90 procent af gangene et hold går på banen, har de styr på det obligatoriske holdkort, fortæller han.

Også i U12

Der skal udfylde holdkort i alle DBU Jyllands rækker, fra U12 og opad. Også selv om der er tale om en 7:7-kamp.

Hvis du er i tvivl om, hvordan du gør, så kan du få meget mere at vide her.

Log ind