MENU

Real Madrid efteraber serieholdene

Når Real Madrid spiller sig til Champions League-finalen for næsen af Bayern München, så er det faktisk serieholdenes taktik, de efteraber. Se hvad de kopierer lige her.

foto: Søren Palmelund
Spiller dit hold også som Real Madrid? Eller hælder du mere til Bayern? (foto: Søren Palmelund)
 


Med en klassisk 4-4-2 opstilling spiller Real Madrids stjerner sig frem til den ene store titelkamp efter den anden.

Og lige netop dén opstilling er favoritten hos de danske breddehold. Så kan man måske diskutere, hvem der efteraber hvem, men herfra er statistikken klar.

23,5% af breddeholdene foretrækker en 4-4-2 opstilling. Det er lige et mulehår foran de 21,6%, der sværger til Bayern Münchens 4-2-3-1 formation.

Stil din start-11’er i Fodbold App’en

Som breddetræner har du også mulighed for at stille din startformation smart og enkelt op. Når du har udfyldt holdkortet i Fodbold App’en, så skal du bare vælge din yndlingsformation og indsætte dine spillere på de enkelte pladser. Voila!

Funktionen er tilgængelig for alle, der har udfyldt holdkort og det er naturligvis helt gratis. Bemærk også, at startopstillingen kan sættes for både 11-mands og 8-mandshold.

Sådan gør du

Kvikguiden kommer lige her:

1) Udfyld holdkortet (det kan gøres op til 14 dage før kampen)
2) Klik på opstillingssymbolet øverst på holdkortet
3) Vælg den ønskede startformation i dropdownmenuen til højre.
4) Klik på en af spillerne/trøjerne på banen og vælg så den spiller, som skal spille på den pågældende position. Dette gøres for alle spillerne på banen.

Se et par eksempler her:

  

Startopstillingen er ligesom holdopstillingen offentlig fra en time før kampstart. Ønsker man at skjule sin startopstilling, kan man vælge dette i tandhjulet oven over opstillingen.

Se mere om startopstilling i app'en her  

Log ind