Status i toer-regnskabet

De bedste toere i Serie 4 og Serie 5 rykker op sammen med puljens førsteplads, og de bedste sjettepladser i Serie 4 undgår nedrykning. Få det aktuelle pointregnskab her.



Når efterårssæsonen er slut, kan de bedste hold, der indtager en andenplads i Serie 4 eller Serie 5, glæde sig over at rykke op sammen med puljens vinder. Foto: www.fodboldbilleder.dk



Det er igen blevet mandag og dermed tid til en opdatering på, hvilke hold der indtager andenpladserne i Serie 4 og Serie 5 og netop nu står til oprykning.

Oprykningsreglerne er skruet sådan sammen, at de 12 bedste toere i de 36 Serie 4-puljer og de 24 bedste andenpladser i Serie 5 rykker op sammen med puljens vinder.

Ifølge reglerne for nedrykning undgår de 14 bedst rangerede sjettepladser i Serie 4 desuden nedrykning.

I alle tilfælde afgør pointgennemsnittet, hvilke hold det bliver. Oprykningsreglerne er lavet for at få den samlede turneringskabale til at gå op.

Få et overblik nedenfor.

Status i Serie 4 netop nu

Netop nu ligger Sindal IF, Give Fremad og Munkevængets FI som de bedst placerede andenpladser i Serie 4 med et pointgennemsnit på 2,4.

De lavest placerede toer-hold i Serie 4 er Aars IK og Skødstrup SF med hver 2,2 point i gennemsnit.

Herimellem finder vi Søften GF med et pointgennemsnit på 2,33 stærkt forfulgt af Brønderslev IF, Storvorde/Sejlflod B, Mønsted IF, Tim GIF, B 65 og Harlev IK med 2,3 point i snit.

Med hensyn til de bedst placerede sjettepladser i Serie 4, som p.t. ser ud til at undgå nedrykning, ligger Grindsted GIF i toppen med et pointgennemsnit på 1,5.

Der efter følger Agersted GF, Vridsted IF, Hjørring AIK Frem, Hurup IF, Gjøl B, LKB/Gistrup, Galten fS, Stepping IF, Lundtoft IF, Odder IGF, Kolind/Perstrup IF, Skalborg SK samt Nørager/Rørbæk IF. Sidstnævnte med et pointgennemsnit på 1,1.

Aktuel status i Serie 5

I Serie 5 er status netop nu, at der skal et pointgennemsnit på 2,25 og en måldifference på minimum 20 til for, at man som andenpladsindehaver i en pulje kan ane oprykning i horisonten.

Alhedens IF har netop det. Jerup IF og Billund IF ligger lige over dem med samme pointgennemsnit men bedre målscore.

Med et pointgennemsnit på 2,63 ligger IF Lyseng, Kolding B, Erritsø GIF og Jerne IF lunest i svinget til oprykning fra en andenplads i Serie 5.

Efter dem følger Hauge UGF, Borris IF, TRIF, IVF Aarhus 2 samt Øster Starup/Vester Nebel med 2,57 og Gjern If med 2,5.

IF Fremad/Nørhalne 1, Skørping IF Frem, Sallingsund FC, Bruunshåb/Tapdrup IF, Engesvang Fremad, Houlbjerg/Laubjerg IF, Horsens KFUM 1, Fåborg/Årre og Esbjerg United har 2,38 point i gennemsnit, mens Skive IK og FFC Kralupy hver har 2,29.

Sådan laves udregningen

Når der skal sammenlignes på tværs af puljerne benyttes følgende rangeringer:

1) Bedste placering i puljen 
2) Færrest udeblivelser 
3) Flest point per registrerede kampe (”pointgennemsnit”) 
4) Bedste målforskel per registrerede kampe (”målgennemsnit”) 
5) Flest scorede mål per registrerede kampe

Se den aktuelle opgørelse her

Log ind