MENU

Få inspiration til futsaltræning

Nu kan du som træner blive klædt på til den kommende indesæson. Se vores kursustilbud til trænere i futsal her. Kurserne holdes hjemme i din egen klub, så få trænerne samlet til fælles inspiration.

Få inspiration til futsaltræning
Futsaltræning er andet og mere end blot spil til to mål (foto: Bob Gisselmann).

AF: Ina Tofterup, DBU Jylland Kommunikation//

Fredag eftermiddag i den lokale idrætshal. Du står foran 15 unge og parate fodboldspillere. Skal du bare dele dem i tre hold og sætte en miniturnering i gang den næste times tid? Nej, vel?

Som træner har du masser af muligheder for at sammensætte en varieret og udviklende træning, også indendørs. Det skal være så nemt som muligt, så futsalkurset kommer hjem i din egen klub og I kan samle alle trænerne til fælles inspiration.

Futsal er både teknik og taktik
Tempo, intensitet og fokus på tekniske og individuelle færdigheder. Sådan kan det sydamerikanske indendørs spil futsal beskrives kort. Ingen bander, men masser af boldberøringer.

Vi tilbyder tre kurser for futsal-trænere:

Kurserne kan tages i vilkårlig rækkefølge. Det enkelte kursus afvikles på din hjemmebane, så din klub samler bare en flok trænere, så sørger DBU Jylland for resten. Bestil det ønskede klubkursus her.

Turneringstilmelding netop nu
Har din klub endnu ikke tilmeldt hold til vinterens futsal- eller indefodboldturnering, så vær opmærksom på at tilmeldingsfristen er 20. september (pånær region 3 - Østjylland).

Se mere om alle vore vintertilbud lige her:


  


 

Log ind