MENU

Vinterbold: Finpuds teknik og tempo med futsal

Tempo, intensitet og fokus på tekniske og individuelle færdigheder. Sådan kan det sydamerikanske indendørs spil, futsal, beskrives kort. Ingen bander, bare masser af boldberøringer. Tilmeld til futsalturneringen netop nu.

Vinterbold: Finpuds teknik og tempo med futsal
(foto: fodboldbilleder.dk)

AF: Ina Tofterup, DBU Jylland Kommunikation//

Tempo, boldberøringer og teknik er noget af det, der kan finpudses vinteren over i futsal-turneringen, inden det igen til foråret går løs på det grønne græs.

Futsal er et tempofyldt, indendørs spil med masser af intensitet, bl.a. skal igangsættelser ske indenfor 4 sekunder. Spillet stiller store udfordringer til spillernes kreativitet og er ideelt som optakt til udendørs, idet spillet indbyder til udvikling af tekniske og individuelle færdigheder.

Spillet er kendetegnet ved, at der ingen bander er rundt om banen og der spilles med en tungere bold med reduceret opspring, som derfor er lettere at kontrollere.Få en lille forsmag på, hvad det tekniske spil går ud på, i videoen her.

Du kan se, hvad der tilbydes af futsal i din region nedenfor.

Tilmelding foregår via KlubOffice og fristen er 20. september (pånær Region 3, hvor tilmelding er løbende forud for hvert stævne).

Vintertilbud og tilmeldingsfrister

Futsal
Udbydes fra U8 og opefter. I alle rækker spilles der tre-fire runder. I ungdom- og seniorrækkerne afvikles regionsmesterskaber i visse rækker, og nogle ungdomsrækker kvalificerer sig til de jyske mesterskaber. Tilmeldingen er åben.
Se mere her

22. september
Har du spørgsmål? Kontakt Region 1 på mail region1@dbujylland.dk eller telefon 8939 9910  
Region 1 (Nordjylland)
Aktivitet Tilmeldingsfrist

 

Futsal
Turneringen udbydes fra U10 og opefter. Alle rækker spiller tre runder. I ungdom- og seniorrækkerne afvikles der regionsfinaler for nummer et og to i hver pulje og der spilles om kvalifikation til jysk mesterskab i alle A-rækker (dog ikke senior). Tilmeldingen er åben.
Se mere her 
20. september
Har du spørgsmål? Kontakt Region 2 på mail region2@dbujylland.dk eller telefon 8939 9920  
Region 2 (Vestjylland)
Aktivitet Tilmeldingsfrist

 

Futsal
Udbydes til både drenge og piger fra U8 og opefter. Alle rækker afvikles som enkeltstående stævner, hvor man kan tilmelde sig de runder, der passer det enkelte hold. I ungdom og senior spilles der regionsfinaler, og nogle ungdomsrækker spiller desuden jyske mesterskaber. Tilmeldingen er åben.
Se mere her
Løbende

Har du spørgsmål? Kontakt Region 3 på mail region3@dbujylland.dk eller telefon 8939 9930  
Region 3 (Østjylland)
Aktivitet Tilmeldingsfrist

 

Futsal
Turneringen udbydes fra U10 og opefter. Børnerækkerne spiller stævner. I ungdoms- og seniorrækkerne spilles der turnering og regionsfinaler samt jysk mesterskab i nogle ungdomsrækker. Tilmeldingen er åben.
Se mere her
20. september
Har du spørgsmål? Kontakt Region 4 på mail region4@dbujylland.dk eller telefon 8939 9940

Region 4 (Syd- og Sønderjylland)
Aktivitet Tilmeldingsfrist


Se mere om alle vore vintertilbud lige her: 

Log ind