MENU

Måned

Få tjek på lovlige spillere til de sidste indefodboldkampe

Pas på ikke at ryge i regelfælden, når du skal sikre dig lovlige spillere i de afsluttende indefodboldkampe inklusive regionsfinaler og JM - der gælder nemlig helt særlige regler, når det kommer til nedrykning af spillere.

Læs nyheden

Østjysk klub har sat sine baner til salg

Kolt-Hasselager IF har tilbudt at sælge to af sine baner til Aarhus Kommune, så de kan bruges til byggegrunde. Af overskuddet på estimeret 15 millioner kroner vil klubben have de fem til en ny kunstgræsbane.

Læs nyheden

10 hårde sandheder om opstartstræningen

Det er fantastisk, når udendørssæsonen endelig starter igen efter en længere vinterpause. Men man kommer ikke uden om, at der også er en hård kendsgerning eller to, som man bare er nødt til at acceptere. Vi har samlet en uformel top 10 her.

Læs nyheden

Lederseminar: Hvordan får vi de unge til at tage over?

Har I behov for at involvere yngre kræfter i klubbens ledelse, og mangler I redskaber til at få næste generation engageret i det frivillige arbejde? Så er DBU Jyllands kommende lederseminar om generationsskifte måske noget for jer.

Læs nyheden

Iskolde fodboldtrænere fik ny inspiration

Denne weekend tankede 94 fodboldtrænere inspiration op til den kommende udendørssæson på et trænerseminar i Vildbjerg. I de kommende uger er DBU Jylland klar med endnu flere inspirerende seminarer.

Læs nyheden

Åbent for tilmelding til Golden League foråret 2018

DBU Jylland og DBU Fyn har nu åbnet for tilmeldingen til forårets Golden League, som henvender sig til de bedste jyske og fynske drengehold i U10-U12. Alle interesserede klubber kan frit tilmelde sig turneringstilbuddet.

Læs nyheden

Vind en Beoplay A1 eller ti bolde til klubben

DBU Jylland vil gerne kende de jyske fodboldspillere endnu bedre. Derfor har vi netop søsat et spørgeskema, som vi gerne vil have spillerne i DIN klub til at besvare. Vi har sat en Beoplay A1-højtaler fra B&O samt ti bolde til klubben på højkant.

Læs nyheden

Få nemt styr på træningskampene

Lørdag den 20. januar er deadline for tilmelding til DBU Jyllands træningsturneringer for 11-mands hold. Se mere på de regionale sider og tilmeld via KlubOffice.

Læs nyheden

Her er de skattefri takster for 2018

Hvor meget må man som fodboldklub udbetale til sine ulønnede trænere og ledere? Se de opdaterede skattefri takster her.

Læs nyheden

Kampfordelere klar til stegt flæsk

Januar byder på 13 kampfordelermøder spredt ud over hele Jylland. Få information om turneringsændringer, frister og meget mere før sæsonstart.

Læs nyheden

Log ind