Træningsøvelser

Her kan du finde et udvalg af træningsøvelser - både tekniske, taktiske og fysiske.

Bare scroll derned af! 

 

TEKNISKE ØVELSER

Første berøring
Øvelse med masser af førsteberøringer, som er nem at organisere. Den første berøring er vigtig for at få kontrol over bolden, når den modtages og man forbereder den næste aktion
.

Dobbelt Y
Øvelsen med de mange varianter og med fokus på at få flow i spillet, når vi har bolden. Øvelsen bygger grundlæggende på evnen til at spille sammen.

Halvtliggende vristspark
Det teknisk set sværeste spark sat ind i en øvelse, som giver masser af gentagelser og træneren får gode muligheder for at fejlrette.

Rygvendt vending
Vendinger er for alle spillere en vigtig del af ’værktøjskassen’ med tekniske færdigheder. Når angriberen modtager bolden, skal han kunne vende og score. Træning gør mester.

Skud på mål
Enkel øvelse, som træner målscorens vigtigste spark!

Hovedstød
Mange headninger mod store mål og på kort tid. Spillernes favorit-øvelse

Kaosdribling

Finter

Vendinger

TAKTISKE ØVELSER

Bandespil 
Arbejd med timing, afleveringsvinkel og temposkift. Taktisk øvelse: spil bande med en medspiller for at undgå en modspiller og modtag bolden retur i et frit rum efter et temposkift forbi modstanderen. 

Possessionspil 1
En vigtig del af opbygningsspillet er possessionspil. Øvelsen træner holdets evne til at fastholde bolden i egne rækker, hvilket er en vigtig fodboldmæssig basisfærdighed. giver overblik og spilforståelse. 

 

Possessionspil 2

Fodboldserv
Træning efter en hård kamp! Fodbold-serv 2:2 er med lav intensitet og udfordring til taktiske evner. Det gælder om at forsøge at udmanøvrere det andet hold. alle spark er indersidespark.

2 mod 1

FYSISKE ØVELSER

GrøftespReaktionshastighed 
K
ast bold over hovedet på makker, som sprinter ud, vender med bolden og sprinter tilbage med bolden på fødderne.

Grøftespil
Fysisk aerob træning med bold. træner evnen til at spille bolden rundt uden modstanderne rører den

 

Intervaltræning

Hurtighed