Trænerseminarer

PRESSEMEDDELELSE
Udsendt 3. januar 2019

Trænernes tretrins raket
DBU Jylland tilbyder masser af inspiration til den kommende sæson – og giver mulighed for at høre en topspiller fortælle om sin internationale karriere

Fodbolden er gået i vinterhi de fleste steder, men det varer ikke længe, inden boldene triller igen, og DBU Jylland er igen klar til at klæde trænerne på med inspiration til den kommende sæson. Det sker ved tre trænerseminarer i Esbjerg.

- Jeg synes, vi igen har fået sat et godt program sammen, hvor der ud over selve træningen også bliver muligt at høre Rafael van der Vaart fortælle om sin karriere på europæiske tophold og på det hollandske landshold, fortæller klubrådgiver i DBU Jyllands Region 4, Svend Pedersen.

Den hollandske topspiller er med på årets første trænerseminar mandag 21. januar, hvor han slutter af med at fortælle om sin karriere.

Forinden er det assistenttræner i Esbjerg fB, Lars Vind, der fortæller om fysisk og taktisk træning, hvor det handler om position med zoner og megen bevægelse og løb efter aflevering.

Onsdag 6. februar er cheftræner i FC Midtjylland, Kenneth Andersen, på programmet, og han vil fokusere på valg af træningsøvelser i forhold til spillestil og filosofi.

Tredje trin i trænerraketten fyrer Jens Bertil Askou, cheftræner i FC Midtjylland, af mandag 18. februar, hvor temaet er spilintelligens og kommunikation med gennembruds-/forsvarsøvelser, 3-zone-spil med spilvending og intervalspil.

- Seminarerne plejer at give masser af inspiration, og derfor tror jeg også, at der igen i år er mange af de lokale trænere, der deltager, noterer Svend Pedersen.

 

Trænerseminar-LLN_Press Foto: LLN-Press