Gratis indendørsstævne for piger

PRESSEMEDDELELSE
Udsendt 8. februar 2019
Stævne kun for piger
2. marts arrangeres et fodboldstævne i Skærbæk Fritidscenter kun for klubbernes nybegyndere. Efter stævnet kan deltagerne boltre sig i svømmehallen

Drenge vil helst spille med eller mod drenge. Sådan er det også for piger. De vil også helst spille med og mod piger. Nogen piger bliver væk fra fodbold, hvis de skal spille mod drenge, fordi drengene ofte er mere voldsomme end pigerne.
I september afholdt DBU Jylland Region 4´s Pigegruppe et udendørs stævne med deltagelse af 126 piger. På baggrund af den succes har Pigegruppen arrangeret et indendørsstævne. Stævnet er kun for nybegyndere eller for piger, der højst har spillet et år og er i alderen U6 til U12 (årgang 2013 til og med 2007).
Hvis en klub kun har 2-3 nybegyndere, er det også muligt at deltage, da man så kan ”låne” et par spillere fra en anden klub.
Det er Pigegruppens klare overbevisning, at det er vigtigt at klubberne i en tidlig alder, adskiller pigerne fra drengene, da vi oplever at det tiltrækker flere piger, hvis de også spiller med og mod piger, påpeger Mogens Hansen, formand i Region 4´s Pigegruppe.
Stævnet afholdes i Skærbæk Fritidscenter lørdag d. 2. marts, og tilmelding skal ske til Region 4 via mail til: region4@dbujylland.dk senest søndag d. 17. februar. Det er gratis at deltage, og alle deltagere får en billet til svømmehallen.


Foto: Henrik Olesen

 

Pigestævne - Skærbæk Foto: Henrik Olesen