Kommunemøder - Tema

PRESSEMEDDELELSE
Udsendt 8. februar 2019
Pigemiljøet i fokus
De årlige kommunemøder for fodboldklubber får i år et ekstra indhold. Tidligere landsholdsspiller, talentchef i DBU på pigeområdet Lene Terp indleder med at vise den gode træning for piger.
Tirsdag d. 19. februar afholdes det første af en række kommunemøder i DBU Jylland Region 4. Til møderne inviteres alle fodboldklubber i kommunen. Som et nyt tiltag indledes kommunemødet med 90 minutters træning for piger årgang 2006, 2007 og 2008. Lene Terp vil vise den gode træning for piger og fortælle om, hvordan pigerne gerne vil trænes. Klubbernes trænere og piger i disse årgange inviteres.
Efter lidt til ganen vil Lene Terp komme med oplæg til gode pigemiljøer i klubben. Her er alle inviteret.
Efter en kaffepause indledes det ordinære kommunemøde. Indholdet er her orientering fra kommunen, orientering fra kommunerådgiver Henrik Sørensen, information fra regionskontoret og fra Region 4´s bestyrelse. Endvidere vil klubrådgiver Svend Pedersen orientere fodboldfolkene om Players 1st, som er et værktøj med spørgeskemaer, som kan skabe et datagrundlag, der kan bruges til at forbedre brugertilfredsheden i klubberne.
Vi håber på god opbakning til mødet, hvor det gode pigemiljø i klubben er i fokus. Der er lagt op til en spændende aften, lyder det fra klubrådgiver og aftenens mødeleder Svend Pedersen.
Første kommunemøde afholdes i Helle Hallerne i Varde kommune.

 

Billedtekst
Lene Terp vil på kommunemødet fortælle om og komme med oplæg til det gode pigemiljø klubben.

Foto: Fodboldbilleder.dk

 

Kommunemøder-henrik Olesen Foto: Fodboldbilleder.dk