Djurs Sommerland Cup

AFLYST - AFLYST - AFLYST


Djurs Sommerland Cup er et sommerstævne, som henvender sig til alle 3-, 5- og 8-mands hold i U5-U12 Drenge og U6-U12 Piger.

Tilmeld jer og få en fed fodbolddag som hold og tag familien med.

Stævnet indledes med fodboldkampe om formiddagen. Spil mod hold, som I ikke plejer at møde i turneringen. Om eftermiddagen er der medaljeoverrækkelse for alle hold i Djurs Sommerland.

Djurs Sommerland Cup 2020 afvikles på følgende dato:
Søndag 14. juni

Sidste frist for tilmelding er d. 1. juni 2020 via Kluboffice eller kontakt Region 3's kontor på tlf. 8939 9930 eller mail: region3@dbujylland.dk.
Djurssommerlandcup Logo

Afviklingsform og -steder
De tilmeldte hold vil blive inddelt i puljer, hvor hvert hold som udgangspunkt spiller 3 kampe fra ca. kl. 09.00 ved klubberne omkring Djurs Sommerland. Alle kampe i 3-bold afvikles på græsareal ved Djurs Sommerland. Efter afvikling af kampene i puljerne begiver alle deltagerne sig til Djurs Sommerland. 

Spilletid:
3-bold: 1 x 9 min.
5-mands og 8-mands: 2 x 10 min. I puljer med tre hold er spilletiden dog 2 x 15 min.

Overrækkelse af erindringsmedaljer:
Der er erindringsmedaljer til alle deltagere i de rækker, som er nævnt nedenfor. Medaljerne overrækkes til holdene om eftermiddagen i Djurs Sommerland.

Priser – holdgebyr samt indgangsbilletter
3-mandshold:  
5-mandshold: 
8-mandshold: 
Trænere/leder: 

Klubben betaler holdgebyr og derudover kan klubben selv bestille det antal spiller/trænerbilletter på spillestedet, det enkelte hold har behov for.

Bestillingsseddel til billetterne er sendt sammen med programmet og kan også hentes via nedenstående links. Klubben skal derefter aflevere bestillingssedlen til DBU Jyllands repræsentant ved ankomsten på spillestedet, hvor man vil få udleveret billetterne til Djurs Sommerland.

Holdgebyr og spiller- og træner-/lederbilletter bliver opkrævet på klubbens månedsfaktura.

Kampprogrammet offentliggøres ca. 10 dage før stævnet via klubbens holdoversigt på nettet og i DBU Fodbold App'en.

På spillestederne kan forældre, søskende og andre købe familiebilletter til Djurs Sommerland. Normalprisen ved indgangen til Djurs Sommerland er 275 kr. pr. person – husk derfor at købe billetter på spillestederne.

Billetbestilling / holdkort:
Billetbestilling 3-bold
Billetbestilling 5-mands
Billetbestilling 8-mands

Tilmelding
Tilmelding til DBU Jylland Region 3 senest søndag den 1. juni 2020 – via Kluboffice.