Der er fuld gang i breddefodbolden i Jylland. Derfor søger vi en medarbejder til at understøtte nogle af de mange spændende aktiviteter, som DBU Jylland tilbyder.

Så hvis du brænder for frivillighedens betydning, for at få flere piger til at spille fodbold og for at koordinere uddannelsestilbud, som løfter fodbolden, så er du måske vores nye kollega.

Behovet for en ny medarbejder hænger sammen med, at DBU Jylland i de kommende år vil have stort fokus på udvikling af frivilligheden i vores medlemsklubber, bl.a. tiltrækning og fastholdelse, hvorfor dette område vil blive en del af den nye jobfunktion.

Udover fokus på frivillighed vil den nye medarbejder også blive involveret i den nye landsdækkende indsats omkring pige/kvindefodbolden, omkring planlægning af forskellige rekrutteringstiltag for de yngste fodboldspillere, samt uddannelser for særlige målgrupper (motionsfodbold, Fodbold Fitness, Gå Fodbold m.m.).

Lidt om os....

Stillingen er nyoprettet, og du vil få base på vores fodboldcenter i Tilst ved Aarhus.

Du vil indtræde i DBU Jylland Udvikling, hvor vi i forvejen er et team på ca. 10 personer. Det daglige arbejde vil være et tæt samarbejde med afdelingen, men også med vores øvrige ansatte og DBU Jyllands fire regioner.

Vores arbejdsplads er bl.a. kendetegnet ved tillidsbaseret ledelse og en afvekslende arbejdsdag med stor frihed og fleksibilitet

Du kan læse mere om jobbet og vores forventninger til profilen her.  

Praktisk info

Vi skal modtage ansøgninger senest den 3. juni, og vi forventer, at den nye medarbejder kan begynde den 1. august.

Har du spørgsmål, er du meget velkommen til at kontakte DBU Jyllands udviklingschef, Henriette K. Jensen på tlf. 8939 9952 eller hkje@dbujylland.dk.